Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 mai 2014

In timp ce unii concurenti incearca sa se apropie unul de celalat, altii intra in conflicte! Descoperiti ce au avut sa isi spuna Oana si Alin, dar si ce reprosuri i-a facut Mariana lui Grigore si din ce motiv, astazi, de la ora 12:00! Unii se iubesc iar altii intra in conflicte de proportii!Descoperiti care a fost ultimul conflict care a izbucnit intre Oana si Viorel si care a fost cauza acestuia, dar si ce surpriza i-a pregatit Grigore iubitei lui,Mariana, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 mai 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Oana isi doreste tot mai mult ca Laur sa reintre in competitie. Emisiunea a inceput cu un material ce continea retrospectiva zilei de miercuri. Alin a vrut sa faca pace cu Oana, insa gestul lui a contrariat mai multi concurenti din casa. Oana a facut un gest obscen in direct, gestul pe care i l-a aratat si lui Viorel.

Alin a fost acuzat de ipocrizie pentru apropierea de Oana. Oana si Viorel s-au acuzat reciproc de gesturi obscene. Constantina a descoperit fobia lui Raymond: soarecii. Alin a refuzat sa-l sustina pe Viorel impotriva Oanei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *