Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 octombrie 2012, de la ora 14:00

In emisiunea de astazi, de la ora 14:00, vor fi prezenti, pentru prima oara, Dragos si Florin! Aflati cum a decurs prima lor vizita in Casa Fetelor si a Mamelor, dar si ce discutii au purtat acestia cu concurentele!
Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 09.10.2012, ora 14:00: Florin a afirmat ca este indragostit de Stefania si ar vrea sa stie care sunt sentimentele ei pentru el. Maria l-a sfatuit pe Florin sa nu se lase folosit de ceilalti baieti. Ea spune ca ar dori ca Florin sa fie neutru si sa nu se alieze cu niciun grup de baieti. Dragos a recunoscut ca el este cel care a gresit in disputa aprinsa cu Florin.


Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea de astazi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

13 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 octombrie 2012, de la ora 14:00

  1. Miriam

    Ca sa nu se raceasca subiectul cu GEORGE si sa nu avem discutii mai tarziu ca vezi doamne noi vedem aiurea sau denaturam .Cel care era la telefon si va gadilat urechile cu preamarirea sufletului ,care a strecurat in pledoaria lui si faptul ca cei care il cred pe DOP altfel,era Marius Usurelu, care a mai intrat pe vremuri in direct tot cu asemenea bazaconii,dar consumatorii de tv. si-l amintesc cum aparea el in straie de sarbatoare pe toate posturile si in final a fost demascat ca face parte din tagma celor cu alte orientari,a disparut o vreme si acum a intrat pentru a ii spala imaginea lui GEO si rau a facut;trebuia sa o lase asa dar ei sunt solidari ,asa ca sa ne lase cu vrajeala asta;pe fb . se explica totul chiar si cu imagini;Avem de toate in acest show dar am vazut ca acel credincios care este semerit si tine posturi este de fapt un obsedat si un scandalagiu;ma intreb ce se intampla daca Florin reactiona la amenintarile lui gratuite”a tipat la mine” !A inceput deja sa imi fie dor de fostii concurenti de Ioane si dragoselu mpfm1;In acest sezon se promoveaza prostia la cote maxime si tutunul,cafeaua si barfa,dar si falsitatea !

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *