Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu – Marea Finala din 24 august 2013

Astazi, de la ora 17:00, vom afla cum decurg pregatirile concurentilor pentru Marea Finala! Iar de la ora 20:30, vom participa la ultima si cea mai importanta editie a acestui sezon: Marea Finala! Va invitam sa fiti alaturi de concurenti si sa votati pe www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro daca doriti ca Dragos si/sau Razvan sa ramana sau sa plece din competitie! De asemenea, atat pe site-ul www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro , cat si prin SMS la 1272, puteti sa votati concurentii pe care ii doriti castigatori!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu – Marea Finala din 24 august 2013, ora 17:00 si 20:30:
MPFM 24 aug 2013, ora 17:00
Marea Finala MPFM 24 aug 2013, ora 20:30
Razvan si doamna Elena au parasit competitia!
Mireasa Competitiei si totodata castigatoarea Marelui Premiu este Lorena !!!
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

43 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu – Marea Finala din 24 august 2013

 1. MIRIAM

  VENERA____sa nici nu te gandesti sa pleciastia care sciu asa sunt ca cucu isi stiga numele,este o vorba mare,asta a spus si Andrei azi,toi sustinatorii au votat pe cei in care s-au regasit.MULTA DREPTATE ARE.Cine vrea sa fie o pitipoanca ,o sorcova impopotonata,nu mai pun la socoteala caracterul jegos ,chiciul tiganesc si chiar prostie ridicata la rang de virtute.Ce vedem pe sticla cu regii asta am vazut un an,regina lor a castigat .De ce nu -i faceti o coroana.Am vazut cum il calarea in finala se catara pe el in fata of.starii civile .Dansul lor lasciv,el o saruta pe gat ziceai ca e in camera hotelelui si o pregateste de…. scarbosiVaida a preferat sa ii vada bicepsii chelului ,sa o tot bage in seama pe stirba de mada,a laberit-o ca sa intre in criza de timp,sa bage publicitate cand sa vedem porumbeii zburand,asta-i vaida,vorbeste mult prost si fara rost,a scapat neciufulita ca a castigat lolo.
  Venera____sa nu te gandesti sa pleci,nu da satisfactie,lasa-i pe mana mea si a Geriei,noi stim,am stiut sa urcam la NIVELUL tau ,la caracterul tau frumos,la bunul simt si educatia de care dai dovada ,daaar stim sa coboram la NIVELUL lor infect!Stai alaturi de gasca ta!OK?!
  drO ,Elly,Mariana…Maria – Alexia,Mayeva si ZORRO acum depinde in ce tabara vrea sa fie in acest sezon!

  Reply
 2. MIRIAM

  Uitati-va la mutra mamicii,arunca flacari pe ochii,ce ai femeieeee ai luat ce altul a aruncat

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *