Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 1 aprilie 2015

emisiunea mpfm 4 din 1 aprilie 2015Astazi, de 1 aprilie, mastile concurentilor vor cadea! Veti asista la dezvaluiri uimitoare, conflicte de proportii nebanuite si reprosuri usturatoare! Fiti alaturi de noi, astazi, de la ora 12:00 si 14:00, si aflati secrete ce va vor pune pe jar!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 aprilie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. După ce Cristian a sărit gardul, doamna Maria şi mătuşa lui Nicolae au făcut presupuneri legate de atitudinea lui! Concurenţii sunt revoltaţi deoarece doamna Maria i-a criticat pe Elly şi Cristian!

Nicolae a fost si el indignat de discuţiile dintre mama şi mătuşa lui! Au trecut prin situaţii dificile, însă au reuşit să le depăşească, iar acum Carmen şi Dănuţ trăiesc momente incredibile, căci îşi aniversează dragostea. Pentru că împlinesc câteva luni de când sunt un cuplu, cei doi au primit un cadou inedit, Mai exact, timp de câteva zile ei vor sta într-o casă nouă, în care vor vedea cum funcţionează povestea lor de iubire în afara casei.

Danut si Carmen se bucura de libertate prin premiul castigat, si anume cateva zile impreuna ca si tineri casatoriti, intr-un apartament ultramodern.

A recunoscut în direct că s-a folosit de Lăurica pentru a o face geloasă pe Ana, iar acum fetele s-au aliat împotriva lui Petru. Atat Ana, cat si Laurica au criticat aprig gestul lui Petru şi au mărturisit că sunt revoltate de ceea ce a putut să facă.

De ce a ales-o Petru pe Laurica pentru a o face geloasa pe Ana?

Petru: “M-am folosit de Laurica, dar am si placut-o!”

A spus că a folosit-o pe Lăurica pentru a-i capta atenţia Anei, iar asta a stârnit o reacţie agresivă din partea mamei concurentei. Astăzi, ea i-a transmis fiicei sale să se descurce singură şi să nu mai vorbească despre fratele ei în emisiune. Mai mult decât atât, ea i-a spus lui Petru să lupte pentru dragostea Anei.

Doamna Mioara, mama Lauricai: “Deciziile lui Petru sunt influentate de sustinatori!”

A fost criticată intens din cauza situaţiei dintre ea şi Petru, iar acum Lăurica a izbucnit. Ea n-a reuşit să se abţină şi a început să plângă, după ce mama ei i-a spus să aibă grijă de ea şi să-l ignore pe Petru. Petru a primit sfaturi de la sustinatori, care au spus ca nu o plac pe Laurica, ci doar pe Ana. Ana: “Intre mine si Petru nu va mai fi nimic!” Pe timpul pauzei de publicitate, Petru a sarit gardul.

Şi-a dorit cu ardoare să-şi găsească sufletul pereche, a plăcut-o pe Ana, însă aceasta nu l-a dorit lângă ea. Mai mult decât atât, după ce s-a folosit de Lăurica pentru a o face geloasă pe cealaltă concurentă şi a fost criticat de mama acesteia, Petru a luat o decizie radicală.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *