Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 1 decembrie 2014

emisiunea mpfm din 1 decembrie 2014La multi ani, Romania ! Fiti alaturi de noi de ziua Marii Uniri, cu surprize incitante, astazi, de la ora 12:00, numai la „Mireasa pentru fiul meu” ! De la ora 14:00 se va da startul unui nou concurs. Fetele vor trebui sa demonstreze cat de pricepute sunt in bucatarie.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 decembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. De 1 decembrie, concurentii au pregatit un program special: au cantat imnul Romaniei, au dansat hora mare si brasoveanca. Drept rasplata acestia au primit 1000 ron in plus la buget. Fetele s-au impartit in 2 echipe si au facut paine de casa la cuptor. Daca sambata, nu a mai fost timp pentru deschiderea plicurilor, astazi Raluca si Lucian au aflat cum au decis telespectatorii in privinta lor. Cristian si Elly au fost clasati pe primele locuri, ca si Mire si Mireasa Saptamanii. Acestia au hotarat sa-l salveze de la eliminare pe Lucian. Raluca a fost votata in proportie de peste 94% sa plece, in timp ce Lucian a fost votat de peste 50% sa ramana. Raluca a parasit competitia dupa aproape 4 luni de competitie.

De ieri, Danut si Carmen formeaza un cuplu. Concurentii au fost supusi unor teste de cunoastere a Romaniei, in urma carora vor castiga o petrecere in stil romanesc, cu muzica traditionala si jocuri tineresti. Sustinatorii au revenit in platoul emisiunii. Cele doua grupuri s-au atacat din nou prin replici dure. Catalin a fost pus la zid: sunt rautacioase tachinarile lui sau glumele pe care le face sunt intelese gresit? Grupul vesel, alianta care vrea sa doboare restul concurentilor sau doar un grup de prieteni glumeti?

Raluca a parasit competitia, fiind votata de 94,8% dintre telespectatori. Danut si Carmen formeaza un cuplu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *