Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 1 mai 2015

emisiunea mpfm 4 din 1 mai 2015Va asteptam la distractie si voie buna! Astazi, in ziua voastra libera, fiti alaturi de noi pentru a sarbatori impreuna 1 Mai muncitoresc! Vom descoperi impreuna cat de harnici sunt concurentii: ii veti vedea cum se descurca la gradinarit, cat de bine vopsesc gardul si cum se descurca la alte sarcini gospodaresti! Veniti la petrecere, astazi, de la ora 11:00 si 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 mai 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Concurentii de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 4 sarbatoresc 1 mai prin munca. Astazi, Danut si Carmen implinesc 4 luni de relatie si 2 de logodna, iar Teodor si Ionela, 4 luni de logodna. Catalina: “Daca Ana si Petru se vor casatori, vreau sa le cant la nunta!” Roxana si Cristi au castigat proba de Bodypainting. Premiul pus in joc este o cina romantica, fara camere si fara lavaliere.

Ispitele de la “Insula iubirii” au venit in vizita la Mireasa pentru fiul meu.

Baietii si-au acoperit total partenerele cu smantana. Totul a inceput ca un concurs. Concurentii de la ”Mireasa pentru fiul meu” s-au intrecut intr-o proba barbateasca: s-au intrecut la baut bere fara alcool! Concurentele de la ”Mireasa pentru fiul meu” s-au intrecut la mancat hotdogi.

Ana a venit din nou in platoul emisiunii Mireasa pentru fiul meu. Fosta concurenta s-a intalnit cu familia lui Petru.

Petru despre mama lui: “Sentimentele mele pentru ea sunt reci!”

Doar 6 concurenti vor merge la mare, iar acestia sunt: Radu, Petru, Andrada, Cristiana, Carmen si Elly.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *