Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 1 octombrie 2014

emisiunea mpfm din 1 octombrie 2014 Urmariti in emisiunea de la ora 12:00 cum interactioneaza fetele si baietii, cum evolueaza relatiile lor, dar si cine sunt admiratorii din umbra! De la ora 14:00 vedeti cine sunt primii baieti care participa la emisiune din Casa Fetelor si a Mamelor! Langa cine se vor aseza, cu cine vor interactiona si cum se vor integra? Vedem impreuna peste doar cateva minute!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 octombrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay. ro. O prima discutie in emisiunea de azi a fost legata de faptul ca Elena s-a simtit tintuita de privirile lui Danut in momentul in care au fost in platou. Urmatorul subiect deschis de doamna Mirela este despre Marian si Raluca. Acesta sustine ca Raluca s-a uitat foarte insistent la el, iar Daniel a afirmat si el ca a vazut schimbul de priviri dintre acestia. Baietii sunt de parere ca staff-ul de la Mireasa pentru fiul meu doreste “sa bage raca” intre ei, deoarece acele discutii au avut loc acum 2 saptamani cand nu era nimic intre Raluca si Flavius. Se pare ca si dicutia cu privire la privirile dintre Elena si Danut facea parte dintr-un material mult mai vechi.

Intr-o discutie avuta cu baietii Catalin a afirmat ca in sezoanele trecute de la mpfm, multe fete s-au combinat din frica si si-au vazut intereseul si crede ca anul acesta organizatorii au dorit sa vada cat de repede se pot forma cuplurile dupa primele intalniri. El se considera norocos ca a intalnit-o pe Cristiana si ca la ei a fost atractie inca din primul moment.

Intr-un alt material mai vechi Catalin a facut cateva afiramtii nu foarte placute la adresa Cristianei. El spunea ca nu isi doreste langa el copile si ca ar fi interesat si de alte fete.

In emisiunea de azi avem parte de prima cearta in cuplu. Roxana si Stefan sunt primii concurenti care intampina probleme. Aceasta este foarte suparata pe patenerul ei din cauza conflictului pe care el il are cu Nicolae. Roxana este sceptica in privinta viitorului ei cu Stefan si afirma ca are nevoie de un barbat langa ea, iar Stefan se comporta ca un copil.
Doamna Gheorghita o critica pe Ionela pentru modul in care aceasta s-a comportat cand s-a intors de la intalnirea cu Cristian. Doamna Gheorghita sustine ca Ionela ar si spus despre Cristian ca se vede ca nu a avut parinti care sa il educe. Ionela la randul ei se apara si spune ca nu a zis niciodata asa ceva depre Cristian, la momentul respectiv ea netiind de situatia acestui. Totodata ea cere sa se arate materialul in care ea a venit de la intalnire pentru a dovedi ca spune adevarul si afirma ca la intalnire s-a inteles foarte bine cu Critian.

Simona a fost deranjata ca prietenele ei au vorbit depre ea pe ascuns. Ea l-a sfatuit pe Nicolae sa nu foloseasca cuvinte mari de la inceput si sa aiba rabdare cu sentimentele.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *