Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 10 decembrie 2014

emisiunea mpfm din 10 decembrie 2014Care au fost discutiile care au avut loc dupa aflarea povestii de viata a lui Cristian? In pauzele de publicitate din Finala Saptamanii trecute, tatal lui Teofor i-a dat mai multe sfaturi fiului sau. Astazi, incepand cu ora 12-00 vom afla ce i-a spus acesta lui Teodor. Elly si Cristian s-au impacat. La Finala Saptamanii trecute, Teodor si-a vazut familia reunita dupa 9 ani. Tatal lui Teodor a criticat interventiile vehemente ale lui Catalin.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 decembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Catalin se hotarase sa o nominalizeze pe Ionela. Schimbare radicala de atitudine a lui Catalin: „Acum, ca am prietena, trebuie sa fiu inteligent!” Doamna Anisoara a regretat faptul ca l-a ignorat pe tatal lui Teodor. Doamna Anisoara: „Tatal meu nu a fost de acord cu tatal lui Teodor!” La inceputul competitiei, Cristian le-a povestit baietilor povestea lui de viata. Povestea de viata a concurentului, l-a impresionat pana la lacrimi pe Marian. Si pe mame le-a sensibilizat copilaria trista a lui Cristian. Marian: „Cristian a avut o viata mult mai grea decat a mea!” Abandonat de parinti la 5 ani, Cristian a trait fara fratii lui. De curand, Cristiana si Marian au implinit o luna de relatie. Marian i-a pregatit iubitei lui o surpriza romantica. A oscilat Catalin intre Madalina si Roxana?

Orgoliile si-au pus amprenta asupta relatiei lor. De la un simplu joc, Elly si Cristian au ajuns la despartire. Aseara cei doi concurenti s-au impacat. Elly si Cristian au fost despartiti timp de 2 zile. Cristian s-a simtit respins de familia lui Elly. Concurentului nu i-a placut atitudinea lui Elly de a-l trata cu indiferenta la orice cearta. Cristian i-a povestit lui Lucian cum se comporta cu fostele lui iubite. Cristian a spus ca a pastrat o legatura stransa de prietenie cu fosta lui iubita.

Concurentul, ambitios din fire: „Nu ma las pana nu obtin ce vreau!” Dupa ce Marian i-a pregatit Cristianei o surpriza dis de dimineata, aceasta a dorit sa-i pregateasca o cina romantica cu ocazia aniversarii lor de o luna de relatie. In ziua in care au implinit o luna de relatie, Marian si Cristian s-au declarat a fi un cuplu fericit. Cine conduce in relatia dintre Carmen si Danut? Carmen este cea care conduce in relatia ei cu Danut. Danut a rasfatat-o pe Carmen cu un masaj. Printre sarutari si tachinari, Danut si Carmen au discutat despre relatia lor.

Cand Carmen hotaraste ceva, Danut trebuie sa se conformeze. Danut a recunoscut ca are nevoie in viata lui de o femeie puternica, asa cum este Carmen. Acum 2 zile Carmen s-a suparat si a plans in urma afirmatiilor facute de Danut la adresa ei. Simona, Nicolae si Roxana sunt concurentii care nu si-au gasit inca jumatatea. Marian este de parere ca Roxana il place pe Nicolae. De cand Madalina a format un cuplu Catalin, Roxana se simte mult mai singura si a incercat sa-si petreaca mai mult timp cu Elena si Simona. Singuratatea le-a apropiat pe Roxana si Elena.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *