Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 10 februarie 2015

emisiunea mpfm din 10 februarie 2015Astazi continuam prezentarea momentelor in care baietii au trecut pragul Casei! Cum au fost intampinati Andrei si Liviu? Cum au reactionat baietii cand au vazut cum i-au primit fetele pe noii veniti? Dar nu ne oprim aici! Dupa cum stiti, ultima runda de nominalizari a provocat controverse intre concurenti atat in direct, cat si in pauzele publicitare! Ce s-a intâmplat? Cine se considera tradat? Aflati mai multe astazi, de la ora 12:00 si 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 februarie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Astazi, Liviu i-a oferit un trandafir Andradei. Ursulet (Andrei) isi doreste sa fie finalist si sa-si gaseasca marea iubire. Spiridus (Liviu) a fost primit cu zambete si aplauze atat de fete, cat si de baieti. Liviu: “Faptele sunt importante pentru mine, nu vorbele!” Petru: “Radu se potriveste cu Roxana, dar o place pe Andrada!” Nicolae a anuntat oficial ca formeaza un cuplu cu Laurica. Nominalizarile de sambata au creat controverse intre concurenti. Doamna Maria: “Daca mama lui Teodor vrea sa plece, fiul ei trebuie sa o urmeze!”

Doamna Anisoara: “Sambata, mi-am dat seama ca Maria are o alta fata!” Petru a primit un ursulet si un trandafir pentru a i-l oferi Roxanei. Sambata, Marian a cerut-o in casatorie pe Cristiana. Andrada a descoperit secretul Adrianei: “Ii place de Radu, dar nu vrea sa spuna!” Cristian si Elly au fost pe cale de a se desparti dupa interventiile celor din exterior. Cristian: “Daca iesim acum din competitie, nu va mai fi nimic intre noi!” Elly: “Nu am incredere deplina in Cristian!”

Nicolae si Laurica au discutat mai mult despre dorintele lor inainte de a forma un cuplu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *