Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 10 martie 2015

emisiunea mpfm 4 din 10 martie 2015Ce motive se afla in spatele confruntarilor dintre Petru si Danut? Ce reactii au provocat cei doi streepari in casa baietilor? Prin ce cai a ajuns Gabi la inima Anei? Ce discutii aprins a generat in casa venirea vrajitoarei Vanessa? Aflati astazi incepand cu ora 12:00. Urmariti imagini incendiare filmate de 8 martie chiar in Casa MPFM! Cat de departe au mers fetele? Care au fost reactiile baietilor? Cine a fost cuprins de gelozie si cine a ramas nepasator? Aflati astazi, de la ora 14:00, alaturi de Andreea Mantea!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 martie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Nicolae si Laurica sarbatoresc astazi o luna de relatie. Desi ar fi trebuit sa fie fericita, Laurica nu este prea multumita de relatia ei cu Nicolae, deoarece il considera prea mamos.

Petru a criticat modul in care se comporta Danut.

Dănuţ a afirmat că Petru se confruntă cu el în emisiuni, dar în casă nu are curaj să exprime nemulţumirile!

Simona l-a rugat pe Danut sa-si ceara scuze de la Petru, insa concurentul a refuzat.

Gabi, fostul concurent MPFM3, i-a spus lui Danut ca prin confruntarile cu Petru, reuseste doar sa-l ridice pe acest in clasament, iar el sa decada.

Danut si Petru au marturisit ca au facut pace chiar in ziua cand au fost la club. Acolo au discutat si-au cerut scuze si au cazut de acord sa nu se mai atace si sa se inteleaga ca si doi concurenti civilizati. De 8 martie, in timp ce fetele erau rasfatate in Casa Baietilor gelozia atingea cote maxime. Ce gesturi interzise au facut fetele de i-au pus pe ganduri pe baieti?

Andrada vs. Radu: o noua disputa intre indragostiti.

Marian a facut o mica criza de gelozie, dupa ce a vazut-o pe Cristiana dansand cu stripperul venit de 8 martie in Casa Mireasa pentru fiul meu. Este Marian prea gelos sau Cristiana a depasit masura?

Petru a recunoscut ca a practicat si el meseria de stripper cu ceva timp in urma.

Petru: “Gabi se preface, joaca un rol!”

Simona, mama Anei, a transmis un mesaj telefonic fiicei sale. Mama Anei este dezamagita de dorinta fiicei sale de a-l cunoaste pe Gabi.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *