Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 10 octombrie 2014

emisiunea mpfm din 10 octombrie 2014Noi secrete ies la iveala, iar principiul „Totul este permis in dragoste si razboi” isi gaseste tot mai multi adepti printre concurenti. Descoperiti cum s-a ajuns in aceasta situatie, astazi, de la ora 12:00 si 14:00. Catalin si Cristiana nu-si doresc sa mai aiba o relatie. Catalin a spus deja ca isi doreste sa cunoasca alte fete din casa, mai ales pe Roxana. Catalin si Danut au vorbit despre cele doua grupuri formate in Casa fetelor. Danut a laudat grupul fetelor din care face parte si Carmen, despre care a spus ca le-a cunoscut mai bine si ca are o parere foarte buna. Danut a spus ca din grupul advers, din partea Elenei simte niste unde negative si a observat cum in Gala se bucura la gandul ca el va pleca din competitie. Concurentul a spus ca nu are nimic cu ea si ca o respecta, iar ea i-a spus ca si ea il respecta doar ca intr-un mod „ironic”.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 octombrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay. ro. Intr-o conversatie cu Danut, Catalin a spus ca nu este pregatit de casatorie si ca nu-si doreste langa el o fata ca si Cristiana, pentru ca afara il asteapta altcineva. Marian a stat mai mult de vorba cu fetele. Elena a spus ca daca i-ar placea de un baiat din cuplu, s-ar baga. Elena: „Mai stau o luna si daca nu e nimic plec, oi gasi eu ceva pana la 40 de ani!” Madalina a asteptat un semn din partea lui Marian, semn ce nu a mai venit. Madalina a simtit ca prietena ei, Roxana il place pe Marian. Elena a criticat vehement faptul ca Roxana a dat de inteles ca-l place pe Marian. Marian a spus ca nu este interesat nici de Madalina si nici de Roxana.

Madalina a fost dezamagita de faptul ca Roxana, prietena ei, l-a placut si ea pe Marian, dar nu i-a spus ei prima oara acest lucru. Marian: „Sunt frumoase amandoua, dar nu-mi plac mie!” Mama lui Elly a sfatuit-o pe aceasta sa formeze un cuplu cu Cristian si sa se fereasca de Madalina. De asemenea, mama lui Elly a spus ca Elena a impins-o pe fiica ei in bucatarie. Elena a fost suparata dupa ce a aflat ca mama lui Elly a spus despre ea ca ar fi impins-o pe fiica ei. Lucian a plans pe pauza de publicitate si a spus ca isi doreste sa plece acasa.

Elena despre faptul ca a plans Lucian: „Parerea mea nu conteaza!” Danut nu s-a mai asezat langa Carmen. Concurenta a spus ca a dorit asta ca sa nu se mai interpreteze ca ar mai putea exista ceva intre ei. Danut a spus ca el a vrut dar a fost dorinta lui Carmen sa nu mai stea langa ea. Danut a mai spus ca asteapta de la Carmen sa fie sincera cu el.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *