Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 11 decembrie 2014

emisiunea mpfm din 11 decembrie 2014Ce acuze i-au adus ceilalti concurenti Mariei, dar si lui Nicolae? Tinem departe frigul de afara prin dispute aprinse si povesti fierbinti de dragoste, astazi, de la ora 12:00. Descoperiti cauzele disputelor dintre indragostiti, dar si alte dezvaluiri incendiare, astazi, de la ora 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 decembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Elly si Cristian au implinit astazi doua luni de relatie. LA MULTI ANI! Elena: „Fostii concurenti m-au invatat ca este mai bine sa raspund criticilor!” Doamna Maria a fost acuzata ca nu recunoaste ceea ce spune pe material. Nicolae a indemnat-o pe mama lui sa fie consecventa in afirmatii si sa isi exprime punctul de vedere fara teama. Danut despre doamna Maria si Nicolae: „Cum este mama, asa e si fiul!” Danut si Carmen au discutat despre neintelegerile aparute in relatia lor. Carmen despre Danut: „A inceput sa se schimbe!” Danut este de parere ca iubita lui, Carmen nu se implica indeajuns in relatia cu el.

Carmen vrea fapte, nu vorbe! Cum s-au impacat Elly si Cristian? Cristian ar fi dorit sa o tina pe Elly mai mult in suspans pana la pregatirea surprizei cu ocazia implinirii a doua luni de relatie. Ambitia si orgoliul au pus stapanire pe Elly. Cristian a incercat sa o apropie, dar ea initial l-a respins.

Dupa zilele petrecute in tacere, Elly si Cristian au decis sa isi impartaseasca nemultumirile. Cristian: „M-am simtit atacat cand mi s-a spus ca nu simt nimic pentru Elly!” Elly a fost deranjata de indiferenta cu care Cristian a tratat parerea familiei ei! Elena s-a interesat de baietii care au fost la preselectie si nu au intrat in competitie. Lucian se teme ca vor intra baieti pentru Elena in competitie si el va suferi. Lucian isi doreste sa plece din competitie. Subiectul Florina-Danut, dar si cel al criticilor sustinatorilor a fost dezbatut din nou in emisiunea de astazi. A incercat sa-l seduca Florina pe Danut? Cristian l-a sfatuit pe Danut sa fie indiferent fata de criticile venite din afara competitiei.

Elena a povestit ca are un frate pe care nu il cunoaste. Cristiana a povestit de o aventura de-a tatalui ei. Teodor a dorit sa afle cat de permisiva va fi Ionela in afara competitiei. Teodor si Ionela au stabilit anumite reguli pe care sa le respecte pe viitor, in casnicia lor. Catalin si Madalina au discutat despre relatia lor si viitorul cuplului lor. Catalin a spus ca se va desparti de Madalina, daca familia ei se va opune cuplului lor.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *