Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 11 februarie 2015

emisiunea mpfm din 11 februarie 2015Opt noi concurenti au pasit, sambata, pragul Casei. Par ca s-au acomodat cu succes, dar oare acesta este adevarul? Cine pe cine a pus ochii? Cine de cine s-a indragostit? Se pune la cale destramarea cuplurilor? Nu-i uitam nici pe veterani! Evenimente controversate ies la iveala, iar gelozia partenerilor depaseste orice limita! Ce s-a intamplat? Avem tradari, dezamagiri si rani de dragoste ce nu se stie daca se pot vindeca! Optiunile concurentilor la cea mai recenta runda de nominalizari au provocat o multime de controverse, dar nici indragostitii nu sunt mai fericiti! Cine se simte tradat? Carui concurent i-au fost frante aripile sperantei chiar inainte de a-si lua zborul pe culmile iubirii? Aflati mai multe astazi, de la ora 12:00 si 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 februarie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Elly si Cristian au implinit astazi 4 luni de relatie. Danut a fost cuprins de gelozie extrema, odata cu venirea noilor concurenti. El a considerat ca ea a fost prea deschisa si zambareata la intalnirea cu ei. Liviu a vrut sa intre special pentru Carmen, dar ea intre timp s-a impacat cu Danut si a renuntat la idee. Andrada a fost trasa la raspundere de telespectatori de semnele ei de pe gat. Explicati concurentei a fost ca acele semne i-au fost facute de un amic, care nu isi dorea ca ea sa intre in competitie. Andrei a pus ochii pe Andrada, dar desi Ana il place, el a spus ca nu o place. Ana: „Imi place de cel mai mic baiat din casa, Andrei!” Andrei: „Poate Ana ma place, dar eu nu o plac!”, “Imi place de Andrada, ne-am inteles din priviri!”

Petru este instructor de aerobic si tae bo si a incercat sa faca niste exercitii cu concurentii din casa. Doamna Anisoara se considera tradata de doamna Maria. Motivul: nominalizarea Ionelei de sambata.

Doamna Anisoara: “Ma bucur ca am trecut prin asta, ca sa vad adevarata fata a oamenilor, a papagalilor!” Sambata, dupa Finala, Teodor s-a certat cu Ionela si a bruscat-o. Ionela: “Teodor, am ramas socata de atitudinea ta fata de mine!” Ionela: “Mi s-a parut ca Ionela ma ia peste picior, de aceea am avut acea reactie deplasata!” Doamna Anisoara: “Nu mi-am vazut niciodata fiul reactionand astfel!” Liviu a fost ironizat de ceilalti concurenti. Andrei este convins ca Liviu nu este potrivit pentru aceasta competitie.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *