Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 11 mai 2015

emisiunea mpfm 4 din 11 mai 2015Dupa petrecerea baietilor cu cele patru domnisoare pe plaja, in cupluri au aparut numeroase discutii. Carmen si Danut au anuntat ca au pus punct relatiei lor. Concurenta i-a reprosat partenerului ei ca nu are sentimente pentru ea! Si Ionela si Teodor si-au adus numeroase reprosuri. Urmareste Cristi Descoperiti astazi, incepand cu ora 12:00 si 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 mai 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Cristian si Elly au implinit astazi 7 luni de relatie! La multi ani!

Carmen si Danut au avut parte de neintelegeri in cuplul lor. In emisiunea de astazi nu s-au tinut de mana. Carmen este de parere ca Danut nu ii impartaseste sentimentele. Carmen despre Danut: “Este foarte rece si vorbeste si rastit!” Carmen a spus ca nu mai poate duce aceasta relatie, deoarece nu-i place cum o trateaza Danut.

Carmen si Danut nu mai sunt un cuplu. Aseara, Carmen a pus punct relatiei lor. Danut: “Aseara, Carmen a pus punct relatiei noastre! Nu mai formam un cuplu!” Carmen: “Astazi, Danut m-a bruscat!” Danut a spus ca iubita lui, Carmen, a luat singura decizia de a se desparti. Credeti ca a cautat Carmen pretexte pentru a se desparti de Danut? Care credeti ca este picatura care a umplut paharul in relatia dintre Carmen si Danut?

Carmen a spus ca se teme de reactiile pe care Danut le poate avea in afara competitiei. Carmen: “Ma tem ca, in viitor, Danut va avea gesturi necontrolate fata de mine!” Ionela considera ca Teodor a avut un comportament neadecvat la petrecerea baietilor. Credeti ca Ionela are motive intemeiate sa creada ca Teodor va calca stramb cand nu va fi supravegheat? Teodor: “Nu pot sa merg nicaieri fara ca Ionela sa faca circ si balamuc!” Intre Ionela si Teodor au avut loc mai multe reprosuri. Concurentul s-a simtit constrans de iubita lui! Cursa pentru masina a starnit ample dezbateri in randul concurentilor. La Finala de sambata, Petru a fost descalificat, iar Roxana a fost eliminata din competitie. Cristi a fost acuzat ca urmareste sa-si asigure un drum cat mai usor spre castigarea masinii prin orice mijloace.

Andrada a fost foarte criticata de concurenti in urma comportamentului ei exagerat de la petrecerea din casa fetelor, unde ea s-a imbatat. Radu: “Andrada este o persoana slaba!” Radu este de parere ca Andrada se foloseste de pretextul ca nu-si mai aduce aminte de ceea ce a facut la petrecere, pentru a evita subiectul, dar de fapt ea este constienta de tot ceea ce a facut si a spus. Catalina a fost criticata inca de la inceputul intrarii ei in competitie. Dupa petrecerea din casa fetelor, intre Catalina si Laurica s-au iscat discutii aprinse.

Laurica a fost suparata de faptul ca a fost jignita de Catalina, prin afirmatia: “Ai baut apa lui Gilbert?” Mama Lauricai a intervenit telefonic pentru a-si apara fiica. Ea a doit sa-i transmita Catalinei sa nu mai rastalmaceasca cuvintele fiicei sale. Andrada s-a imprietenit cu Bianca, ispita de la Insula Iubirii.

La Finala de sambata, Radu a refuzat sa participe la probe cu Andrada, alegand-o in locul ei pe Simona. Dupa, Radu si Simona au obtinut maximum de puncte si au castigat proba. Elly si Cristian au avut parte de mici neintelegeri. Cei doi au avut cateva reprosuri unul la adresa celuilalt. Concurentii au facut nominalizari secrete si anonime. Catalina i-a acordat o atentie deosebita musafirului, strepperul, de la petrecerea din casa fetelor.

Inregistrari din pauzele de publicitate:sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *