Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 11 martie 2015

emisiunea mpfm 4 din 11 martie 2015Vreti sa descoperiti cele mai noi dispute dintre concurenti? Doriti sa aflati cat de bine se inţeleg indragostitii? Fiti alaturi de noi, astazi, de la ora 12:00 pentru noi afirmatii controversate, critici dure si lacrimi de iubire! Doamnelor si domnilor, urmeaza evenimente incredibile! Fiti alaturi de noi si descoperiti disputele ce au avut loc in ultimele zile, netnţelegerile ce fac ravagii in randul indragostitilor, certurile ce au divizat Casa in tabere rivale, dar si alte intamplari ce va vor pune pe jar, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 martie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Cuvintele lui Marian au rănit-o profund pe Cristiana la finala săptămânii trecute! Comportamentul pe care l-a avut Cristian în club a stârnit controverse în rândul concurenților și a înfuriat-o pe iubita lui Elly! Andrada, convinsă că Ionela a încercat să o ironizeze in club ! Andrada consideră că remarca Ionelei este nefondată și îi creează o imagine nefavorabilă!

Ionela a luat-o in colimator si pe Roxana, despre care a spus ca s-a ametit in club. Intre Andrada si Radu au existat cateva neintelegeri de la faptul ca el a intrecut limita la bautura.

Petru este de parere ca Gabi nu o merita pe Ana. Petru este nemulțumit că mai mulți concurenți îl apără pe Gabi, deși îl cunosc de puține zile!

Petru: “Sunt un nenorocit si eu am lovit o femeie!” Deși era hotărâtă să îi acorde o șansă lui Gabi, Ana și-a schimbat radical decizia după ce a citit scrisoarea mamei sale!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *