Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 11 noiembrie 2014

emisiunea mpfm din 11 noiembrie 2014S-au despartit, dar inca mai viseaza unul la celalalt ! Aflati despre cine este vorba, dar si prin ce peripetii au mai trecut concurentii in aceste zile, astazi, de la ora 12:00. Ramaneti alaturi de noi, astazi, de la ora 14:00, pentru noi subiecte incitante si dezvaluiri ce va vor pune pe jar.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 noiembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Mamele au fost deranjate de mesajele primite pentru fete. Ziua de duminica a inceput bine, dar s-a sfarsit prost. Curatenia a fost problema cea mare a mamelor. Marian a primit o pereche de pantofi si a fost rugat sa probeze toate fetele pentru a-si gasi aleasa careia i s-ar potrivi. Din pacate pentru el, fetele carora li s-a potrivit pantoful au fost Simona si Ionela. Intrebarea zilei: „Este Marian partenerul potrivit pentru Cristiana?” Nicolae nutreste inca sentimente pentru Simona. Desi el a pus capat relatiei, Nicolae inca se gandeste la ea. Daca ar mai fi fost impreuna, astazi Elly si Cristian ar fi implinit o luna de relatie.

Daca ar mai fi fost impreuna, astazi Cristian si Elly ar fi implinit o luna de relatie. Catalin le-a acuzat pe Ionela, Elena si Simona ca au castigat pe nedrept competitia culinara. Roxana trece printr-o criza de rinichi. Cativa dintre prietenii lui Cristian au venit in Gala de sambata, pentru a-l incuraja pe concurent si a-i da anumite sfaturi lui Elly. Sustinatorii fostului cuplu Cristian-Elly refuza sa creada in despartirea lor.

Mamele au fost suparate din cauza ca fetele au tinut mancarea pana s-a stricat. Desi au fost foarte buni prieteni in competitie, Flavius s-a suparat pe Teodor pentru ca nu a nominalizat-o pe Raluca in Gala de sambata. Teodor a fost dezamagit de purtarea lui Flavius cand acesta a venit la gard. Teodor se astepta ca Flavius sa isi roage sustinatorii sa il voteze pe el si Ionela, dar acesta nu a facut asa. In momentul cand a venit la gard, Flavius a stat mai multe de vorba cu Marian, decat cu restul concurentilor. Nicolae si-a dorit sa poarta o discutie cu Simona. El a incercat sa se impace cu ea, dar fara nicio sansa.

Danut a fost curios sa afle ce a discutat Simona cu Nicolae. Dupa ce Simona si Danut au mers la cina impreuna, concurentii au vorbit despre un posibil cuplu intre ei doi. Danut s-a simtit deranjat de interpretarile legate de faptul ca ei vor forma un cuplu si a spus ca nu este adevarat. In urma acuzelor venite din exterior, Elena a decis sa puna punct relatiei cu Lucian. Elena a marturisit ca nu simte. Concurenta si-a rugat sustinatorii sa nu o mai voteze, pentru ca isi doreste sa plece din competitie.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *