Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 12 februarie 2015

emisiunea mpfm din 12 februarie 2015Nu s-a implinit o saptamana de cand noii concurenti au pasit pragul Casei, dar deja speculatiile privind noi cupluri abunda! Cine pe cine place? Ce cupluri se vor forma? Vor fi perechile actuale afectate de sosirea celor opt noi concurenti? Acestea sunt intrebarile ce stau pe buzele tuturor. Insa doar concurentii ne pot da aceste raspunsuri! Fiti alaturi de noi si aflati raspunsurile cautate, astazi, de la ora 12:00. Framantarile concurentilor nu s-au oprit, ci continua mai abitir ca inainte! Suferintele lor cresc in intensitate, inimile se frang, iar momentele de fericire par mai departe ca niciodata! Acesta sa fie adevarul sau pe concurenti ii asteapta momente pasionale de iubire? Nici noi nu stim, dar haideti sa aflam impreuna, astazi, de la ora 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 februarie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Inainte de emisiune, Roxanei i s-a facut rau. Roxana: „Nu prea am mai mancat de 4 zile!” Marian s-a aratat gelos odata cu venirea noilor concurenti. Andrada si Radu se tot tachineaza. Andrada: „Baiatul de care imi place stie ca il plac!” Teodor: „Se vede de la o posta ca Andrada este atrasa de Radu, ce ne tot ascundem dupa deget?!”

Ana a pus ochii pe Andrei, dar el o place pe Andrada. Petru a placut-o pe Roxana, dar ea s-a simtit atrasa de Radu. Radu a fost acuzat ca a incercat sa le dea sperante mai multor fete. Ionela: „Radu greseste cand le da sperante fetelor fara cuplu!” Cristiana: „Daca Radu o place pe Andrada, sa nu mai dea sperante false altor fete!” Pe pauza de publicitate Petru si Ana s-au imbratisat. Credeti ca cei doi se plac? Ati dori ca ei sa formeze un cuplu?

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *