Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 12 ianuarie 2015

emisiunea mpfm din 12 ianuarie 2015Astazi ne vedem de la ora 12:00, cu noi subiecte incitante si dezvaluiri ce va vor pune pe jar! Marian si partenera lui au ajuns la discutii aprinse. Care a fost motivul?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 ianuarie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Marian si Cristiana nu mai sunt pe aceeasi lungime de unda. Cei doi au avut o discutie in contradictoriu, in urma caruia Cristiana s-a suparat pe iubitul ei. Cei doi concurenti au intampinat probleme de comunicare. Isi spune cuvantul diferenta de varsta dintre Marian si Cristiana? In numele iubirii ce i-o poarta, Cristiana i-a pregatit o surpriza lui Marian: i-a facut micul dejun si i l-a dus in Casa baietilor. De curand, Marian si Cristiana au implinit doua luni de relatie.

Florin si-a dorit s-o intalneasca pe sora lui Cristian, dar ea, in prima faza, l-a refuzat. Concurentii au analizat asemanarile izbitoare intre Florin si Cristian. Florin s-a aratat total dezamagit de mama lui, pe care a cunoscut-o de curand. Cristian a incercat sa afle amanunte din viata fratelui sau mai mic. La sfarsitul anului trecut, Elly si Cristian au fost desemnati Mirii Anului si au ales sa petreaca 2014 minute acasa la Elly. La inceputul anului 2015, Cristian a dorit sa se logodeasca cu Elly.

Doamna Andreea, mama lui Elly, a intervenit telefonic pentru a o anunta pe concurenta ca tatal ei nu este nici acum de acord cu Cristian si a sfatuit-o pe aceasta ca fiecare sa mearga la el acasa. Mama lui Elly: „Sotul meu considera ca fiica noastra s-a grabit cand s-a logodit cu Cristian!” Mama lui Elly: „Sotul meu nu va fi niciodata de acord cu relatia dintre fiica noastra si Cristian!” Concurentii au discutat despre intentiile cu care au venit in aceasta competitie. Catalin si doamna Ecaterina considera ca prietenia dauneaza grav competitiei. Doamna Florentina, mama Madalinei, a dorit sa intervina telefonic pentru a-si spune parerea legat de ultimele evenimente petrecute in Casa Mireasa pentru fiul meu.

Mama Madalinei este de parere ca fiica sa sufera foarte mult in relatia cu Catalin. Mama Madalinei catre fiica ei: “Catalin nu a dovedit ca te iubeste!”, “Catalin se joaca asa cum vrea el!” Catalin catre mama Madalinei: “O sa va fac pe plac! O sa o las pe Madalina sa ramana cu prietenele ei!” Doamna Florentina nu este de acord cu relatia fiicei sale cu Catalin: “Fiica mea a gresit cand l-a ales pe Catalin! Nu poti sa pui baza in el!”

Dupa interventia mamei Madalinei, Catalin a decis sa puna punct relatiei cu concurenta. Catalin a recunoscut ca nu are sentimente pentru Madalina si nu are motive pentru a lupta pentru aceasta relatie. Domnul Anghel, tatal vitreg al lui Catalin, a dorit sa intervina si el telefonic pentru a-i lua apararea fiului sau. Tatal lui Catalin: “Fiul meu trebuie sa o tina pe Madalina de mana!” Domnul Anghel este de parere ca fiul sau a devenit marioneta acestei competitii si este tinta multor injurii.

Simona, Roxana, Carmen si Elly au mers impreuna la biliard. Luminita, sora lui Cristian, a dorit sa intervina in urma telefonului dat de mama lui Elly. Aceasta a dorit sa-i incurajeze pe cei doi sa mearga mai departe. Sora lui Cristian i-a invitat pe Elly si Cristian sa vina la ea, daca si ei isi doresc asta.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

6 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 12 ianuarie 2015

  1. Dara

   Buna ,Ana ,privesc cand vin din doi in doi ,ca si cum as rasfoi o carte usoara al carui sf il stiu si continut nu e destul de interesant ,asa trebuie sa te uiti la astia ,impasibil ,detasat ……..Si totusi ,m-am ras de Mirela cum insista ea la Danut cu ora exacta cand trebuie sa-ti ceri iertare …omului i-a venit atunci sa spuna ,a prins un moment si a spus ….DAR ea invatata cu REGIA ,nu si nu ca trebuie musai in direct sa-si ceara iertare ,Doamne fereste de fixisti ……HA <HA ,ce-ati zice daca si refuzul sistematic al tatalui Ellyei in al accepta pe ginere sa fie tot regie si pana la urma cu eforturi sustinute din partea vedem noi cui plus ale lui Kingul sa-si inmoaie inima si tac-su si vezi VESELIE dupa ,….alt caz rezolvat si IUBIREA a triunfat ….ieteee frate ca nici mama Madalinei nu mai vrea ,nu-i o noutate si o inteleg …..gataa ma duc sa caut o mel de amoc ,IOana ce spui …??…https://www.youtube.com/watch?v=YHe68mmX-64&list=PLz2tJ4FLb8kSBqSMi9wv6_E3vlhtRSYvZ….sau dupa gusturi https://www.youtube.com/watch?v=hw9G-kxcH7w Sa stii ca in seara asta ma uit la Puterea destinului ,nu e Magnificul nostru dar e interesant ……salut lumea la inceput de sapt. multa putere si noroc si sanatate ….D.M.-pe unde imi umbli, na ,ca pierdusi multee ,te asteptam ….

   Reply
 1. reli

  Madalina ascukta-ti mama .nici o mama nu-i vrea rau copilului ei .iar cu catalin nu o sa ai zile bune ,

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *