Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 12 mai 2015

emisiunea mpfm 4 din 12 mai 2015Incearca Maria sa se razbune pe Cristi pentru apropierile dintre el si Laurica? Petru revine cu declaratii incredibile despre cei alaturi de care a locuit. Ce va avea de spus? Descoperiti astazi incepand cu ora 12:00 si 14:00. Cristi s-a suparat pentru ca doamna Maria l-a pus la diverse treburi. Concurentul s-a simtit prost, reprosandu-i doamnei Maria ca nu il pune la treaba pe fiul ei, Nicolae, in locul lui. Baietii sunt de parere ca doamna Maria doreste sa-l tina ocupat pe Cristi, pentru a nu petrece timpul cu Laurica. Rivalitatile dintre fete sunt din ce in ce mai pronuntate!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 mai 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Neintelegerile dintre Carmen si Danut s-au amplificat. Carmen l-a acuzat pe Danut ca este o persoana rece.

Carmen s-a aratat dezamagita de modul in care a decurs relatia ei cu Danut.

Teodor si Ionela sunt pe punctul de a se desparti.

Baietii s-au distrat pe cinste la petrecerea de 5 mai de pe malul lacului. Acolo Cristi a avut parte de momente fierbinti alaturi de Roxana, una din fetele prezente la petrecere. Cu toate acestea, Cristi a ramas cu gandul la Sabrina, fata pe care a cunoscut la Hanul Drumetului. Aceasta i-a transmis concurentului un mesaj telefonic prin care isi cerea scuze ca nu poate intra in competitie, dar ca il va astepta afara pentru a incerca o relatie.

Inregistrari din pauzele de publicitate:
-urmeaza
sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *