Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 12 martie 2015

emisiunea mpfm 4 din 12 martie 2015Se spune ca viata bate filmul, iar aceasta maxima capata o forta neobisnuita atunci cand vorbim de relatiile dintre concurenti! Fiti alaturi de noi si descoperiti cat de complicate pot fi caile iubirii dar si ce concurent se ghideaza dupa principiul „Doi se cearta, iar al treilea castiga.”, astazi, de la ora 12:00 si 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 martie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Petru se confruntă cu un nou rival: Cristi! Concurentul crede că Ana va forma un cuplu cu Gabi, dar relația nu va dura, iar ea se va întoarce la Petru! Lavinia vrea să afle ce intenții are Cristi în privința Alexandrei!

Laurica a vrut să se convingă că Nicolae nu este interesat de altă fată! Concurentul este acuzat că a avut un comportament violent! Laurica si Nicolae au luat o pauza. Noi dispute dintre cei doi ies la iveala. Credeti ca doamna Maria a fost factorul declansator al rupturii dintre Nicolae si Laurica?

Nicolae a tras-o de mana pe Laurica, in ideea de a vorbi cu ea, dar aceasta a refuzat.

Doamna Maria s-a simtit deranjata de criticile primite din partea fiului ei si Laurica.

Laurica a invinovatit-o pe doamna Maria pentru ruptura ei cu Nicolae.

Mama Lauricai, doamna Mioara, i-a spus fiicei sale ca familia ei este de acord cu Nicolae si a sfatuit-o sa se impace cu el. Află aici ce părere are mama Lauricai despre ruptură dintre fiica ei şi Nicolae!

Dupa indelungi tatonari, Andrei si Roxana au format un cuplu. Credeti ca a fost decisiva interventia matusii Roxanei pentru formarea cuplului cu Andrei?

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *