Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 12 noiembrie 2014

emisiunea mpfm din 12 noiembrie 2014Se spune ca dragostea e oarba, dar nesiguranta ii face pe iubiti sa nu mai vada sentimentele ce ii leaga. Se va ridica valul de pe ochii lor? Vor reusi sa zareasca lumina dragostei? Aflati astazi, de la ora 12:00 si 14:00. Ieri, Roxana a mers la doctor pentru ca acuza o criza de rinichi. Valentina si Daniel sunt in cursa de eliminare, iar ambii isi doresc sa plece. La intrebarea: „Este Marian partenerul potrivit pentru Cristiana?” 58,8% au raspuns DA. Rasturnare spectaculoasa de situatie: Elly si Cristian s-au impacat. Ieri, Elena si Lucian au pus punct relatiei lor, iar astazi Elena a spus ca isi doreste sa plece acasa. Doamna Nagie a spus ca este fericita ca Elena a pus punct aceste relatii, pentru ca oricum nu mergea. Doamna Nagie: „Vreau sa ii multumesc Elenei ca a pus punct acestei relatii, pentru ca nu mergea!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 noiembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Elena a spus ca in competitie relatia ei cu Lucian nu merge, dar daca va fi sa fie, va fi afara. Lucian: „Am facut tot ce am crezut eu ca e bine!” Rudele doamnei Nagie si ale lui Lucian au venit sambata in Gala. Elena se astepta ca familia lui Lucian sa o critice. Doamna Nagie considera ca Lucian a fost pus in postura de a alege intre ea si Elena. Elena i-a cerut lui Lucian sa nu intre in conflict cu familia lui pentru ea. Doamna Nagie se indoieste ca Elena ar avea sentimente pentru Lucian. Doamna Nagie: „Elena l-a placut fizic pe Lucian si nimic mai mult!”, „Elena nu mi-a permis sa ma apropii de ea, s-a izolat tot timpul!” Lucian este suparat ca doamna Nagie a dorit sa ia atitudine cu privire la relatia lui cu Elena. Lucian si-ar dori sa se impace cu Elena. Desi fiul ei inca spera, doamna Nagie este convinsa ca nu mai exista cale de impacare intre Elena si Lucian. Concurentii au parte de un nou concurs a carei miza este un weekend in afara Casei Mireasa pentru fiul meu.

Echipele sunt: Danut-Carmen, Roxana-Catalin, Elly-Cristian, Simona-Madalina, Teodor-Ionela, Marian-Cristiana, Daniel-Valentina, Nicolae-Raluca, Lucian-Elena. Lucian a refuzat sa participe la acest concurs, desi Elena isi dorea. Cristian despre relatia dintre Lucian si Elena: „Lucian s-a implicat emotional foarte mult in aceasta relatie!” Doamna Nagie considera ca Lucian si Elena nu vor mai fi impreuna. Elena a marturisit ca in urma celor spuse despre ea isi doreste si mai mult sa plece din competitie. Elly si Cristian s-au impacat. Elly a facut primul pas spre impacare, facandu-i o surpriza lui Cristian, cu ocazia implinirii unei luni de relatie. Atat echipa formata din Elly-Cristian, cat si echipa formata din Cristiana-Marian s-au acuzat reciproc ca joaca la cacialma. Daniel-Valentina si Teodor-Ionela au fost urmatoarele echipe care au concurat. La intrebarea: „Are doamna Nagie dreptate ca lui Lucian ii este mai bine singur decat in relatie cu Elena?” 89,3% au raspuns DA.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *