Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 13 februarie 2015

emisiunea mpfm din 13 februarie 2015Valentine’s Day este aproape, iar primele povesti de iubire incep sa prinda contur. Insa inainte de a se indragosti, concurentii au incercat sa se cunoasca mai bine si sa se apropie unul de celalalt folosindu-se de tot felul de pretexte, metode si strategii! Au fost acestea incununate de succes sau inimi frante si lacrimi amare ii asteapta pe cei ce au incercat? Acest mister va fi dezvaluit astazi, de la ora 12:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 februarie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Roxana a cerut telespectatorilor sa o voteze sa plece, pentru ca nu se mai simte bine in competitie. Acum cateva zile, Radu o caracteriza pe Ana ca fiind „salbatica”, Petru, in schimb, era cu totul de alta parere. Petru: „Nu conteaza unde locuiesc, de dragul iubitei m-as muta oriunde!” Petru a facut exercitii de aerobic cu concurentii.

Petru a anuntat ca formeaza un cuplu cu Ana. Radu a spus ca si-a dorit sa le ia pe toate fetele intr-o sedinta, inainte de a alege una.

I-a dat Radu sperante false Roxanei sau ea a interpretat gresit gesturile lui? Ionela este de parere ca Radu daca ar vrea o relatie serioasa ar alege-o pe Roxana, daca nu va alege intre fetele noi. Adriana l-a placut pe Radu, dar el si-a indreptat atentia catre Andrada. Concurentii nu cred ca Radu a venit in competitie pentru o casatorie. Andrei: „Am fost sincer fata de fata care imi place!” Ana: „Nu am avut nicio relatie mai lunga de o luna, toate se opreau cand iubitul punea anumite presiuni asupra mea!”

Ana a avut o poveste de viata foarte trista. A fost parasita de tatal ei la varsta de 3 ani. Danut i-a facut o declaratie de dragoste in direct lui Carmen. Atitudinea adoptata de Carmen in prezenta noilor concurenti l-a pus pe ganduri pe Danut.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

16 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 13 februarie 2015

  1. Vali M

    Buna fetelor,
    Azi va aduc la cunoștință o excrocherie. Sora lui Marian a excrocat a femeie de o suma destul de apreciabila prin intermediul facebook. Ea sia luat obligația cai va cumpara fratelui ei cadouri din suma primită de la Dna din Canada. Dupa ce a mintito ca are cancer la ovare si trebuie extirpate ( in scopul de a-și însuși cit mai mulți bani) aceasta boala este terminala deci femeia sa interesat la spital Mangalia unde nu exista Secție oncologie, la constanta si nici urnă de Elena Costea sora lui Draga si iubita in plus la primăria Mangalia nu figurează cu ajutor social cum ar fi normal a avut tupeul ca înainte de craciun sai ceara bani ptr o tableta ptr fiica ei. Pina azi nici urma de cadouri din partea Dnei date lui Marian. Vreau sa subliniez ca mai este o Dna din SUA care a patit la fel sub pretextul aceleași boli a cerut bani ptr asigurare si transport. Trebuia sa se prezinte la spitalul militar ptr noi examinări si aici intervine o a treia persoana care a fost mintita si care ia aranjat intilnirea cu doctorul dar din păcate aceasta Elena Costea a disparut. Sint mult mai multe minciuni spuse spre a scoate bani eu le-am pus pe cele mai mari. Simona o cheamă pe cea care a fost contactata la tel mpfm si răspunsul i-l știți nimic! Marian stie de cele 3 Dne si stie cea făcut sora lui , totul sub acoperirea Danei Ivan care considra ca aceasta este o infecție si nu o excrocherie si va face tot posibilul sa mu ajungă in emisiune. Dna are toate dovezile si este dispusă sa le trimită la poliția Mangalia la ziare si la TV. Sint multe detalii care nu au fost scrise. Daca producatorul considera ca nu este important sa se aducă lz cunoștință astfel de practici se va merge mai departe. Atenție la excroci sint sub toate formele?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *