Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 13 februarie 2015

emisiunea mpfm din 13 februarie 2015Valentine’s Day este aproape, iar primele povesti de iubire incep sa prinda contur. Insa inainte de a se indragosti, concurentii au incercat sa se cunoasca mai bine si sa se apropie unul de celalalt folosindu-se de tot felul de pretexte, metode si strategii! Au fost acestea incununate de succes sau inimi frante si lacrimi amare ii asteapta pe cei ce au incercat? Acest mister va fi dezvaluit astazi, de la ora 12:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 februarie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Roxana a cerut telespectatorilor sa o voteze sa plece, pentru ca nu se mai simte bine in competitie. Acum cateva zile, Radu o caracteriza pe Ana ca fiind „salbatica”, Petru, in schimb, era cu totul de alta parere. Petru: „Nu conteaza unde locuiesc, de dragul iubitei m-as muta oriunde!” Petru a facut exercitii de aerobic cu concurentii.

Petru a anuntat ca formeaza un cuplu cu Ana. Radu a spus ca si-a dorit sa le ia pe toate fetele intr-o sedinta, inainte de a alege una.

I-a dat Radu sperante false Roxanei sau ea a interpretat gresit gesturile lui? Ionela este de parere ca Radu daca ar vrea o relatie serioasa ar alege-o pe Roxana, daca nu va alege intre fetele noi. Adriana l-a placut pe Radu, dar el si-a indreptat atentia catre Andrada. Concurentii nu cred ca Radu a venit in competitie pentru o casatorie. Andrei: „Am fost sincer fata de fata care imi place!” Ana: „Nu am avut nicio relatie mai lunga de o luna, toate se opreau cand iubitul punea anumite presiuni asupra mea!”

Ana a avut o poveste de viata foarte trista. A fost parasita de tatal ei la varsta de 3 ani. Danut i-a facut o declaratie de dragoste in direct lui Carmen. Atitudinea adoptata de Carmen in prezenta noilor concurenti l-a pus pe ganduri pe Danut.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *