Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 13 ianuarie 2015

emisiunea mpfm din 13 ianuarie 2015Va aşteptam de la ora 12:00 cu noi dezvaluiri despre Cristian si presupusul lui frate, dar nici Madalina si Catalin nu au pace. Asadar, nu ratati emisiunea de astazi, unde veti avea parte de adevarate controverse!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 ianuarie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Cristiana si Marian s-au despartit. Cel care a pus punct relatiei a fost Marian. Inainte de Finala de sambata trecuta, Danut a incercat sa aiba o ultima discutie cu Carmen in care i-a spus acesteia ca ea nu este o obsesie pentru el si ca o place cu adevarat. Concurenta a fost insa foarte vehementa si s-a aratat hotarata sa incheie orice relatie cu el.

Vineri, Danut impreuna cu Cristian si Tedor au mers la karting. Acolo Danut s-a intalnit cu prietenii lui, care l-au sfatuit sa renunte la Carmen si sa mearga mai departe in competitie singur.

La sfarsitul saptamanii trecute, mama lui Danut a venit in emisiune si l-a sfatuit, la fel ca si prietenii lui, sa renunte la relatia pe care o avea cu Carmen.

De sambata, Danut si Carmen nu-si mai vorbesc deloc, iar Carmen a motivat faptul ca a dorit sa-i respecte dorinta mamei lui.

Doamna Dorina a intervenit telefonic din nou astazi. De data aceasta, mama lui Danut nu a mai fost atat de categoria si a recunoscut ca a fost cam dura la adresa lui Carmen, dar nu ar fi impotriva unei impacari intre cei doi, daca asta l-ar face fericit pe Danut.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *