Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 13 mai 2015

emisiunea mpfm 4 din 13 mai 2015O noua poveste de iubire s-a nascut: Catalina si Nicolae formeaza un cuplu! Glumele deplasate au provocat scantei intre concurentii MPFM 4. Despre ce este vorba mai exact vom descoperi in emisiunea de astazi, miercuri 13 mai 2015. Emisiunea a inceput in forta cu nemultumirile lui Danut si comportamentul lui deplasat. Catalina si Nicolae au anuntat ca formeaza un cuplu. Danut i-a adresat Catalinei cuvinte dure. Catalina despe Danut: “Ai degeaba 33 de ani!”, “Esti penibil rau!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 mai 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Credeti ca Danut este gelos ca Nicolae si Catalina au format un cuplu? Carmen a afirmat ca ea si Danut erau intr-o pauza, dar atitudinea lui Danut o face sa puna punct definitiv. Laurica sustine ca a fost jignita de glumele Catalinei! Catalina si Nicolae au devenit inamicii lui Cristi si ai Lauricai.

Ionela si Teodor au fost in pragul despartirii, dupa ce Ionela a fost deranjata de comportamentul iubitului ei la petrecerea de pe lac.

Danut s-a suparat ca iubita lui, Carmen nu a mai putut veni la cumparari (pentru ca trebuia sa se duca la un control medical) si din acest motiv nici el nu a mai mers.

Dupa reactia agresiva a lui Danut, dupa ce ea a revenit de la doctor, Carmen a pus punct relatiei cu el.

Carmen catre Danut: “Eu nu stau cu cineva care se comporta asa! Nu merit sa fiu chinuita!”

Carmen: “Gestul lui Danut m-a speriat!”, “Danut m-a mai bruscat in microbuz, cand veneam de la biserica!”

Danut suspecteaza faptul ca iubita lui, Carmen, a premeditat despartirea.

Nicolae i-a marturisit Catalinei ca are sentimente pentru ea, si asa a inceput relatia lor. Cuplul dintre Nicolae si Catalina este la inceput de drum.

Cristi s-a apropiat tot mai mult de Laurica.

Inregistrari din pauzele de publicitate:sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *