Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 13 noiembrie 2014

emisiunea mpfm din 13 noiembrie 2014Au lasat orgoliile deoparte si au dat frau liber iubirii. Insa orice poveste de iubire intalneste obstacole greu de trecut. Descoperiti care sunt acestea si cum au reusit concurentii sa le depaseasca, astazi, de la ora 12:00 si 14:00. Doamna Nagie: „Pentru mine, Elena este un capitol inchis!” Doamna Nagie catre Elena: „Daca aratai putina iubire pentru Lucian, nu se ajungea aici!” Elena este tot mai hotarata sa plece din competitie.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 noiembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Dupa numeroase tatonari, Marian a decis sa faca pasul cel mare, si anume un cuplu cu Cristiana. Marian i-a spus lui Cristian ca relatia lui cu Elly pare a fi superficiala. Cristian a facut o comparatie intre Cristiana si Elly, dand de inteles ca prima este mai matura si mai hotarata. Cristian a recunoscut ca nu simte nimic pentru Elly, dar daca ea va face pasul catre el, il poate face sa simta mai mult. Duminica, o sustinatoare de-a lui Elly a venit la gard pentru a-i transmite acesteia un mesaj de la mama ei, prin care ii spunea sa ii mai acorde o sansa lui Cristian. Sambata, Cristian a vrut sa sara gardul. Danut si Carmen au avut o discutie in care au dorit sa puna la punct relatia care este intre ei. In timp ce Carmen vrea actiune, Danut nu se grabeste sa faca ceva in acest sens.

Danut a spus ca desi Carmen s-a mutat langa Nicolae, nu inseamna ca cei doi vor forma un cuplu. Nicolae: „Danut glumea pe seama mea si spunea ca imi place de Carmen!” Danut se ataca pentru faptul ca amica lui Carmen s-a mutat langa Nicolae. Danut regreta plecarea lui Carmen de langa el. Carmen: „Amicii nu se comporta precum Danut!” Simona a afost acuzata ca administreaza arbitrar bugetul comun de cumparaturi. Prietenele din grupul vesel au vorbit despre adevarata prietenie dintre ele.

Danut si Madalina si-au dat replici dure unul la adresa celuilalt. Madalina l-a acuzat pe Danut ca mananca din bugetul lor, al fetelor, iar Danut a spus despre Madalina ca este mananca cel mai mult. Danut a spus despre Madalina si Carmen ca sunt cele mai suparacioase. Danut si Catalin s-au simtit deranjati de faptul ca li s-a reprosat ca mananca din bugetul lor si de supararea fetelor la glumele pe care ei le-au facut cu ele.

Elena despre Lucian: „Am sentimente fata de el, dar nu il iubesc!” Baietii au incercat sa-l cupleze pe Nicolae, facand haz de necazul lui. Desi baietii l-au tachinat pe Nicolae cu Carmen, Danut a spus ca acesta nu ar fi genul lui Carmen, pentru ca e blond, iar ei ii plac brunetii. Pe pauza de publicitate, Elena si Lucian au purtat o discutie cu lavaliera inchisa. Discutia secreta intre cei doi s-a terminat in lacrimi. Lucian a spus ca Elena i-a marturisit ca il iubeste.

Elena a negat faptul ca i-ar fi zis ca il iubeste. Lucian a acuzat-o pe mama lui de nereusita relatiei cu Elena. Doamna Nagie a cerut cu lacrimi in ochi sa intre in Camera de Interviuri. Mama lui Lucian a spus ca doreste sa ia o decizie radicala cu privire la aceasta competitie.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *