Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 14 ianuarie 2015

emisiunea mpfm din 14 ianuarie 2015Descoperiti cauzele surprinzatoarelor schimbari de atitudine ale unora dintre concurenti, dar si alte subiecte interesante, astazi, de la ora 12:00 si 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 ianuarie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. In timpul excursiei la munte, Elena s-a revazut cu Lucian, care a venit special sa o imbratiseze si sa-i spuna ca o asteapta afara. Doamna Nagie a dorit sa intervina telefonic, pentru a-i spune Elenei ca este de acord cu relatia ei cu Lucian. Separarea la buget a starnit numeroase controverse intre concurenti! Tensiunea a atins cote maxime in casa, unde mamele s-au aratat extrem de nemultumite dupa ce matusa Roxanei a facut niste afirmatii dure.

In direct, prin intermediul telefonului, ea le-a acuzat pe mame ca nu au pregatit porcul asa cum trebuia, fapt ce le-a deranjat enorm. Alice, matusa Roxanei, a intervenit din nou in direct pentru a lamuri situatia creata dupa ultima ei interventie telefonica. Florin, fratele regasit al lui Cristian, i-a povestit concurentului despre prima intalnire cu mama lor si reactia surprinzatoare a acesteia. Doamna Anisoara isi doreste sa plece din competitie, dar Teodor nu este de acord.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *