Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 14 noiembrie 2014

emisiunea mpfm din 14 noiembrie 2014Povesti de dragoste ca in filme sau sentimente neimpartasite, de toate veti avea parte astazi, de la ora 12:00 si 14:00, numai la „Mireasa pentru fiul meu” ! Elly a facut primul pas spre impacare cu Cristian, chiar in ziua in care cei doi au implinit o luna de relatie. Elly i-a pregatit o surpriza lui Cristian si s-au impacat. Nicolae si-ar dori sa se impace cu Simona, dar ea nu isi mai doreste. Acesta i-a cerut lui Danut niste poze cu Simona, pentru a le pastra amintire.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 noiembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Simona a recunoscut ca il place pe Danut, dar nu-si doreste sa formeze un cuplu cu el. Mamele au fost suparate pentru ca nu s-au putut odihni din cauza galagiei facute de fete in miez de noapte. Elena l-a acuzat pe Danut pentru galagia din Casa fetelor. Danut si Catalin au fost acuzati ca au facut galagie cand Raluca incerca sa se odihneasca. Cei doi s-au suparat si au spus ca vor face cerere sa nu mai vina in Casa fetelor pentru ca acestea sa nu se mai simta deranjate de prezenta lor. Lipsa somnului a aprins spiritele intre baietii si fetele din competitie. Fetele si mamele au avut parte de o lectie de stil si feminitate cu Alina Nartea.

Simona si Madalina au dorit sa se separe de la buget. Baietii au pus la cale o noua farsa pentru Nicolae. Mama lui Nicolae s-a suparat din cauza glumelor facute pe seama fiului ei. Catalin, Danut si Cristian au avut chef de zbenguiala si s-au luat de Simona. Catalin a pregatit o tortura suprema pentru Madalina: „O legam si mancam in fata ei!” Teodor s-a simtit parasit de familie si prieteni in momentul in care a pasit in competitia Mireasa pentru fiul meu. Concurentii si-au adus aminte de copilarie. Jocurile lor s-au lasat insa cu lovituri si cazaturi dureroase.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *