Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 14 octombrie 2014

emisiunea mpfm din 14 octombrie 2014S-a rupt lantul de iubire sau verigile acestuia rezista? Descoperiti ce povesti de iubire continua neabatute si ce cupluri se confrunta cu dificultati in dragoste, astazi, de la ora 12:00 si 14:00. In emisiunea de ieri telespectatorii au intrat in direct telefonic cu concurentii de la mpfm. Unii au primit cuvinte de lauda, in special Cristian, iar atlii nu sunt vazuti foarte bine asa cum este Elena.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 octombrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay. ro. Ionela si Teodor sunt de parere ca fiecare persoana are dreptul sa spuna ce gandeste, dar ei nu exagereaza cu nimic in ceea ce fac si ce declara. Cei doi deja isi fac planuri de viitor si se comporta ca doua persoana foarte indragostite. Cand baietii au fost in vizita la fete Teodor a facut o schimbare de look. Sub bagheta lui Ionela Cristian si Teodor s-au transformat in Cristina si Teodora, „fata speciala” pentru Danut.

Cand baietii au fost in vizita la fete Teodor a facut o schimbare de look. Sub bagheta lui Ionela Cristian si Teodor s-au transformat in Cristina si Teodora, „fata speciala” pentru Danut.
Din cauza neintelegerilor dintre ea si Catalin, Cristiana nu isi mai doreste sa formeze un cuplu cu acesta. Catalin isi doreste ca fosta lui partenera sa isi gaseasca barbatul visurilor chiar daca nu este el acela si afirma ca pentru a nu ii sta in cale o sa plece el de la Mireasa pentru fiul meu. Ca si Elly, Cristiana a primit o vizita la gardul casei din partea surorii sale, care a sfatuit-o sa nu mai fie rece si sa ii mai dea o sansa lui Catalin.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *