Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 15 aprilie 2015

emisiunea mpfm 4 din 15 aprilie 2015O noua zi aduce noi dezvaluiri incendiare si declaratii controversate! Fiti alaturi de noi pentru a descoperi detalii incredibile despre unul din cuplurile din competitie! Ce secrete vor iesi la iveala? Vor curge lacrimi amare? Aflati astazi, de la ora 12:00 si 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 aprilie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Alexandra trece printr-un moment greu. Concurenta se simte abandonată de cei dragi!

Mai multe mesaje primite de la telespectatori il acuza pe tatal lui Elly ca fiind prea autoritar. Tatal lui Elly a fost acuzat de comportament deplasat si violent.

Elly: ”Mama și tata s-au cam certat. El este prea autoritar”

Andreea, mama lui Elly, a încercat să explice de ce soțul ei nu a mai venit în platoul ”Mireasă pentru fiul meu”. Mama lui Elly: ”Nu cred ca soțul meu acceptă, acum, relația fiicei mele cu Cristian.”

Pregătiți de petrecere, în ziua de Paște concurenții s-au pus pe treabă. Au încins grătarul, s-au tolănit la soare și au dat frău liber dansurilor exotice. Dupa ce a parasit competitia, Ana a realizat ca isi doreste o relatie cu Petru. Ana: “Dacă Petru va ieși singur din competiție, între noi doi ar mai putea fi ceva!”

Admiratorul din Londra al Anei spera ca dupa eliminarea ei sa se poata intalni cu ea. Ana nu isi doreste sa il intalneasca pe admiratorul din Londra.

Petru l-a acuzat pe Radu ca ar fi indragostit de Ana. Ce parere are Andrada despre apropierile dintre Radu si Ana?

Andrada se îndoiește de sentimentele pe care le are Radu față de ea. Andrada: “Simt că Radu nu mă iubește așa cum trebuie!”

Are Petru motive intemeiate sa fie gelos pe Radu?

Se destrama prietenia dintre Radu si Petru din cauza Anei?

Radu nu crede prea mult in trainicia relatiei lui cu Andrada. Radu: “Relatia mea cu Andrada nu va merge!”

Andrada: “Sunt posesiva cu Radu!”

Andrada: “Ma simt tradata de Petru!”

Vechi antipatii au ieșit la iveală, iar reproșurile dintre Petru și Andrei s-au ținut lanț!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *