Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 15 decembrie 2014

emisiunea mpfm din 15.12.2014Lucian si doamna Nagie au fost eliminati la Finala Saptamanii trecute, insa plecarea lor a lasat multe mistere nedezlegate. Descoperiti raspunsurile cautate, astazi, de la ora 12:00 si 14:00. Elena s-a simtit tradata de cei care au nominalizat-o sambata. Ea a afirmat ca nu are niciun amic in competitie. Elena, in lacrimi dupa plecarea lui Lucian. Marian si Cristiana nu se mai tin de mana. Lucian a revenit in platoul emisiunii pentru a lamuri lucrurile cu Elena.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 decembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Lucian este dispus sa o astepte pe Elena. Lucian: „Acum, totul depinde de ea!” Lucian: „Elena si-a dat seama abia acum ce a pierdut?” Vineri, sustinatorii au incercat sa-l convinga pe Lucian sa nu plece in competitie. Elena a considerat ca Lucian a tinut prea mult cont de parerea familiei lui. Elena a recunoscut ca il iubeste pe Lucian, dar nu mai vrea o relatie cu el. Elena a sustinut ca oricate eforturi ar face Lucian ea nu s-ar mai impaca niciodata cu Lucian. Inainte de plecarea lui Lucian, el si Roxana s-au tachinat reciproc.

Intrebata daca doreste sa se duca in platou alaturi de Lucian, Elena a refuzat. Elena catre Lucian: „Vreau sa merg cu tine acasa!”, „Mi-am dat seama ca tu esti alesul!” Danut: „Elena il joaca pe degete pe Lucian!” Doamna Nagie: „Elena e prea tarziu pentru tine!”, „Nu vei fi niciodata cu baiatul meu pentru ca intotdeauna voi fi eu intre voi!”, Elena nu a avut niciodata sentimente pentru Lucian!” Doamna Veta, mama Elenei, a intervenit telefonic pentru a-si spune parerea despre relatia fiicei sale cu Lucian. Doamna Veta: „Poate fata mea nu stie sa-si exprime sentimentele asa cum face Lucian!”

Mama Elenei: „Fiica mea nu a facut nimic, de ce sar toti pe ea ca niste hiene?”, „Elena si Lucian nu au fost lasati sa isi exprime sentimentele!” Mama Elenei si-a incurajat fiica sa nu cerseasca iubirea nimanui. Mama Elenei: „Parintii lui Lucian ii impun ce sa faca, dar eu nu pot sa ii spun fiicei mele pe cine sa iubeasca!” Doamna Nagie: „Nu mie trebuie sa imi demonstreze Elena ca il iubeste pe Lucian, ci lui!” Catalin a primit un advertisment din partea Comisiei de Decizie in urma limbajului lui „colorat”.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *