Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 15 ianuarie 2015

emisiunea mpfm din 15 ianuarie 2015Relatii tensionate intre soacra si nora. Ce discutii au avut Ionela si Anisoara? De ce nu se mai inteleg mamele cu nurorile? Cine sufera din dragoste si cine este nepasator? Aflati astazi, de la ora 12:00 si 14:00! Aseara, doamna Anisoara si Ionela si-au spus vorbe grele. Ionela a acuzat-o pe doamna Anisoara ca se baga in relatia fiului ei cu ea. Teodor a fost prins la mijloc in conflictul dintre Ionela si mama lui. Teodor: „Mama si Ionela nu se vor intelege niciodata!” Doamna Anisoara nu se simte respectata de iubita fiului ei.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 ianuarie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Doamna Anisoara: „Ionela va fi sotia lui Teodor, dar nu si nora mea!” Razboi intre Teodor si doamna Anisoara. Ea vrea sa plece, dar el vrea sa ramana. Doamna Anisoara sustine ca Teodor vrea sa ramana in competitie, pentru ca in afara ei nu are confortul de acolo. Doamna Anisoara: „Nu stiu daca fiul meu este capabil sa-si intretina familia!”

Cristiana si Marian sunt inca despartiti, la fel si Catalin si Madalina. In prima emisiune a zilei, Danut a incercat sa o recucereasca pe Carmen, dar fara rezultat. Concurentii s-au distrat frumos de ziua lui Cristian. Elly s-a suparat pe iubitul ei ca bea prea mult. Dupa aproape 20 de ani, la Finala saptamanii trecute, Cristian si-a regasit unul dintre frati: pe Florin. Danut inca se gandeste la Carmen. Concurentul a primit sfaturi de la Roxana si Simona. Danut a sarutat-o pe Carmen in direct, dupa ce s-a asezat langa ea pe canapea. Carmen nu vrea sub nicio forma sa se impace cu Danut, dar el tot insista la ea. Elena considera ca reactiile lui Danut au fost provocate de Carmen.

Simona este convinsa ca Danut si Carmen se vor impaca. Folosindu-se de metafore culinare, Simona i-a explicat lui Danut cum s-o recucereasca pe Carmen. Baietii au analizat relatia dintre Danut si Carmen. Carmen a fost dezamagita de comportamentul lui Danut. Ea considera ca atitudinea lui o pune intr-o lumina proasta. Danut crede ca cel mai bun loc in care si-ar putea cunoaste jumatatea este casa Mireasa pentru fiul meu. Doamna Maria spera ca Nicolae sa ramana in competitie, pentru ca Nicolae sa-si gaseasca o fata pe gustul lui. Concurentii sunt nerabdatori sa intre noii veniti.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *