Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 noiembrie 2014

finala mpfm din 15 noiembrie 2014Au ras, au plans, s-au distrat, s-au certat. Concurentii au avut o saptamana de pomina. La vizita medicala, Marian a fost intampinat de familia partenerei lui. Ce i-a transmis aceasta? S-au format cupluri, relatii s-au destramat, iar concurentii s-au confruntat la o partida de fotbal. Aflati mai multe la finala saptamanala de astazi, 15 noiembrie 2014.

Finala Mireasa pentru fiul meu din 15 noiembrie 2014, de la ora 14:00 si 17:00: Saptamana ce tocmai ia sfarsit a fost plina de evenimente si activitati cat mai solicitante pentru concurenti. Vineri, concurentii au avut parte de o activitate foarte placuta de baieti, si anume au mers la fotbal. Elena a fost singura care nu a dorit sa participe la activitate, lucru care a facut ca restul concurentilor din casa sa o acuze de lipsa de respect fata de ei. Doamna Veta, mama Elenei, a fost invitata in platoul emisiunii pentru a-i fi alaturi fiicei sale si a-si da cu parerea despre cele intamplate in relatia ei cu Lucian.

Mama Elenei i-a spus acesteia sa fie puternica si sa continue competitia, chiar daca relatia cu Lucian nu a mers. Inainte de a se desparti de el, Elena i-a spus lui Lucian: „Mi-e drag de tine, dar nu te iubesc si nu stiu daca te voi putea iubi vreodata!” Elena catre Lucian: „Simt ca nu te pot multumi indeajuns nici pe tine, nici pe mama ta!” Doamna Nagie a fost foarte vehementa cu Lucian in privinta continuarii relatiei cu Elena. Doamna Nagie: „Am stiut de la inceput ca relatia fiului meu cu Elena nu va merge!” Elena despre relatia cu Lucian: „Nu vom mai fi impreuna, indiferent ce simtim noi. Conteaza ce se intampla in jurul nostru!”

Povestea trista de viata a lui Marian a fost dezvaluita pe larg. Concurentul a fost parasit de parintii lui si a trait mai multi ani la internat. Marian: „Mama este o straina pentru mine!”, „Daca mama vine in platou, eu plec!” Mama lui Marian: „Nu mi-am uitat niciodata copiii si numai eu stiu cat de mult am suferit!” Marian si-a dorit sa isi revada mama si a precizat faptul ca nu mai doreste pe viitor sa se vorbeasca de trecutul lui la televizor. Mama lui Marian nu a dorit sa fie alaturi de fiul ei in platoul emisiunii. Chiar daca mama lui nu a venit in emisiune, sora lui Marian si mama Cristianei a dorit sa le fie alaturi lui Marian si Cristianei.

Cristiana si Marian au obtinut titlul de Mireasa, respectiv Mirele Saptamanii. Daniel si Valentina au parasit competitia.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *