Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 16 februarie 2015

emisiunea mpfm din 16 februarie 2015Intortochiate sunt caile dragostei, iar framantarile concurentilor dovedesc din plin acest lucru! Daca unele cupluri par stabile, altele se clatina! Cine pe cine iubeste? Sunt reciproce sentimentele de iubire? Aceste mistere vor fi dezlegate, astazi, de la ora 12:00!
Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 februarie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Roxana, Cristiana si Marian au fost astazi la cumparaturi. Baietii s-au separat la buget. Cei vechi l-au luat cu ei la buget pe Andrei, pe cand Radu si Petru au buget comun. Adriana l-a vrut pe Radu, dar el s-a cuplat cu Andrada. Andrei a placut-o pe Andrada, dar nici Ana nu i-a fost indiferenta. Pe cine vrea Andrei: pe Andrada, pe Ana sau pe Roxana?

Doamna Anisoara sustine ca Radu i-ar fi marturisit ca o place pe Roxana.

Roxana i-a reprosat lui Petru ca nu a incercat sa o cunoasca. Petru a fost deranjat ca Roxana s-a indoit de intentiile cu care au venit noii concurenti in competitie.

Doamna Anisoara: “Petru este atras de Ana, dar o considera prea tanara pentru el!”

Simona nu-si doreste o relatie cu Petru: “Nu sunt rezerva nimanui!”

Credeti ca Roxana si Andrei se plac? Petru ezita: o place pe Ana, dar refuza sa formeze un cuplu cu ea. Concurentul a spus ca isi doreste sa plece din competitie. Roxana: “Toti concurentii noi au venit sa se afirme nu pentru a se casatori!” O sustinatoare pe nume Paula din Predeal: “Doamna Maria vrea sa o detroneze pe Elly!”, “Nicolae va avea de suferit din cauza rautatilor pe care mama lui le spune!” Roxana a acuzat-o pe doamna Maria de duplicitate: “Una ne spune in fata si alta vorbeste pe la spate!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *