Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 16 ianuarie 2015

emisiunea mpfm din 16 ianuarie 2015Descoperiti astazi, de la ora 12:00 si 14:00, in ajunul Finalei Saptamanii, nemulţumirile baietilor la adresa fetelor, reprosuri intre indragostiti, dar si ranile lasate de conflictele recente dintre concurenti! Mamele s-au plans ca nu pot dormi noaptea din cauza ca fetele nu au somn! Atat Danut, cat si restul baietilor au mai multe nemultumiri la adresa fetelor. Ei le acuza pe fete ca nu sunt punctuale la emisiune si stau prea mult in oglinda.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 ianuarie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Cristiana, Marian si Simona au mers, pentru prima data in acest sezon Mireasa pentru fiul meu, la cumparaturi, unde s-au intalnit cu rude, prieteni si sustinatori. In ciuda faptului ca intre doamna Anisoara si Ionela au existat numeroase neintelegeri, acestea s-au aliat impotriva lui Teodor. Cele doua isi doresc cu ardoare sa plece acasa, insa concurentul nu este de acord, motiv pentru care au aparut numeroase discutii.

La cumparaturi, Cristiana a primit multe sfaturi legate de greselile pe care le face in relatia cu Marian. Concurenta a spus ca nu vrea sa primeasca sfaturi legate de greselile pe care le face, pentru ca doreste sa-si dea singura seama atunci cand greseste. Elena a incercat sa se reapropie de Cristiana, dar Marian nu crede in sinceritatea Elenei in ceea ce priveste sinceritatea prieteniei dintre cele doua. Danut a luptat din rasputeri sa o recucereasca pe Carmen, dar fara sorti de izbanda. Danut i-a facut declaratii de dragoste somptuoase lui Carmen, dar ea a ramas de neclintit.

Danut catre Carmen: „Tu esti idealul meu in viata!”, “Vreau sa imbatranim impreuna!” Carmen: „Danut trebuia sa-mi spuna aceste cuvinte in timpul relatiei, nu acum!” Marian referitor la gesturile lui Danut catre Carmen: „Ori suntem barbati, ori nu suntem!” Roxana a fost deranjata de unele comentarii facute de Catalin dupa ce a aflat ca Roxana s-a clasat pe locul al III-lea.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *