Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 16 martie 2015

emisiunea mpfm 4 din 16 martie 2015Vreti sa descoperiti cele mai noi controverse aparute in competitie? Urmeaza dispute aprige intre fete, reprosuri dure intre indragostiti si concluzii neasteptate ale conflictelor! Dar nu ne oprim aici, pentru ca o veche cunostinta a emisiunii se intoarce! Daca doriti sa aflati mai multe, fiti alaturi de noi, astazi, de la ora 12:00 si 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 martie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. In premiera la Mireasa pentru fiul meu, mamele unor concurente au venit pentru a sta cateva zile in competitie.

Ionela si Andrada au avut un conflict la Finala de sambata.

Dupa venirea mamei sale, Laurica a revenit la sentimente mai bune fata de Nicolae.

Primul interviu acordat de Mirela Boureanu Vaida după naştere a fost la Mireasa pentru fiul meu. Mirela Boureanu Vaida a revenit la Mireasa pentru fiul meu pentru a-si aniversa ziua de nastere. Gazda reality-showului matrimonial a petrecut momente emotionante alaturi de concurenti.

Saptamana trecuta, concurentii au primit dreptul de a intrat pe internet, de aici scandu-se mici conflicte. Deși toți concurenții au avut acces la internet, unii dintre ei nu au apucat să se bucure de privilegiu!

Deși nu a trecut mult timp de când au început o relație, Roxana și Andrei au o mulțime de nemulțumiri!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *