Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 17 decembrie 2014

emisiunea mpfm din 17 decembrie 2014Fiti alaturi de noi astazi, de la ora 12:00, pentru o noua editie incarcata cu emotii, tensiuni si dezvaluiri incendiare. De ce s-a suparat Elena: Pentru ca nu a fost eliminata sau pentru ca Lucian a plecat? La scurt timp dupa ce Lucian a parasit competitia iubirii, majoritatea concurentilor au reactionat agresiv si au criticat-o intens pe Elena. Dupa ce aceasta nu si-a exprimat dorinta de a pleca acasa, ei au afirmat ca Elena a planuit o strategie pentru ca ea sa ramana. Elly: „S-a intors roata! Acum Elena patimeste asa cum a facut-o Lucian cand se afla in comepetitie!” Elena: „Am sa-i demonstrez lui Lucian ca il iubesc!” Danut si Elena s-au acuzat recipric de ipocrizie si falsitate. Jorge a venit sa-i colinde pe concurenti.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 decembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Marian si-a dorit sa se inveseleasca cu putin alcool, dar nu a fost lasat de iubita lui. Catalin a fost vedeta serii, pentru ca a dansat mai sexy precum o cadana. Au fost împreuna, dar relatia lor nu a functionat. Acum, Simona si Nicolae s-au apropiat din nou, iar concurentii sunt de parere ca vor forma un cuplu. Cristiana i-a povestit Elenei si Madalinei anumite aspecte din familia ei. Elena a fost acuzata ca a tras-o de limba pe Cristiana pentru a o denigra. Cristiana a regretat dezvaluirile facute despre familia ei: „Mi-am dezamagit parintii!”

Cristiana a fost deranjata de faptul ca Elena o evita atunci cand este suparata. Cristiana catre Elena: „Daca eram prietene cu adevarat, trebuia sa comunicam!” Carmen si Danut au fost „apostrofati” de sustinatoarele cuplului Elly-Cristian ca ar incerca sa-i copieze pe acestia in gesturi si comportament. Dupa ce Elena l-a sarutat pe buze pe Lucian si a marturisit ca nu poate ramane in competitie fara el, concurentii au criticat vehement atitudinea ei. In timp ce unii sunt de parere ca aceasta e realizat ce simte abia dupa ce l-a pierdut, altii considera ca daca il iubea cu adevarat le cerea sustinatorilor sa o voteze ca sa plece acasa. Relatia de prietenie dintre Elena si Cristiana a luat sfarsit. Intrebarea zilei: „Credeti ca povestea de dragoste dintre Elena si Lucian va avea un final fericit?”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *