Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 17 februarie 2015

emisiunea mpfm din 17 februarie 2015Noi povesti de dragoste au debutat o data cu intrarea noilor concurenti, dar framantarile iubirii continua! Se plac, dar sentimentele nu sunt intotdeauna reciproce, iar dezamagirile dau nastere unor suferinte cum nu s-au mai vazut! Insa nici „vechii” indragostiti nu pot rasufla usurati, pentru ca nori negri de furtuna ameninta sa le umbreasca iubirea! Cine sufera din dragoste? Ce cupluri sunt in pericol sa se destrame? Descoperiti astazi, de la ora 12:00 si 14:00, alaturi de Andreea Mantea!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 februarie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Deși atracția lor era evidentă pentru cei din jur, Radu și Andrada au format un cuplu doar după îndelungi tatonări! Deși părinții iubitei nu îl acceptă, Cristian simte că Elly este marea lui iubire! Concurentul se teme că relația cu Elly se va încheia o dată cu ieșirea lui din competiție! Dezamăgire în dragoste pentru Adriana! Radu nu i-a acordat atenția dorită! Adriana: “La fiecare băiat îmi place ceva, dar eu nu pot face primul pas!”

Concursul de Ziua Indragostitilor a creat controverse intre concurenti. Mai multi concurenti considera ca Radu si Andrada ar fi trebuit sa cedeze premiul castigat pe merit. Danut a spus ca premiul pus in joc de Valentine’s Day nu l-a motivat atat de mult incat sa lupte pana la final. Carmen a fost indignata de reactiile lui Danut in urma concursului organizat de Ziua Indragostitilor. Este Danut prea sigur de sentimentele lui Carmen? Credeti ca el este sub papucul ei? Intrebarea zilei: “Credeti ca Andrada si Radu ar fi trebuit sa le cedeze Ionelei si lui Teodor premiul castigat la concursul de Ziua Indragostitilor?”

Radu: “Datorita cinei castigate am reusit sa o descopar mai bine pe Andrada!” Radu, afirmaţie ŞOC: “Ea este femeia vieţii mele! Cred că este potrivită pentru a-mi fi soţie!” Ana: “Petru este foarte suparacios, ia totul prea personal!” Roxana: “Petru nu stie ce vrea! Mai devreme spunea ca are sentimente profunde pentru Ana, iar acum, ca nu se potrivesc!” Laurica a fost acuzata ca ar fi intors castile la jocul de Ziua Indragostitilor si a auzit toate cuvintele rostite de Nicolae.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *