Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 17 martie 2015

emisiunea mpfm 4 din 17 martie 2015Vreti sa descoperiti cele mai proaspete framantari din dragoste? Avem cupluri destramate de un simplu joc, indragostiti ce lupta pentru fericirea lor si sentimente neimpartasite! Aflati cine cu cine se iubeste, dar si cine este dezamagit in dragoste, astazi, de la ora 12:00 si 14:00, alaturi de Andreea Mantea!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 martie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. La Finala saptamanii trecute, Carmen a fost nemulţumită că Dănuţ a refuzat să lupte pentru câştigarea probei “Ascultă glasul inimii!”

Carmen a fost foarte dura cu Danut, pe care l-a amenintat chiar ca va plati pentru ceea ce a facut. Ea a inceput un instructaj cu el, pentru a-l perfectiona pentru urmatoarele jocuri din competitie.

Gabi a revenit in emisiune cu multe cadouri pentru Ana. Fostul concurent nu a renuntat la curtarea Anei, dar spune ca nu doreste sa o influenteze cu nimic. A fost Ana impinsa de anumiti concurenti in bratele lui Gabi, asa cum sustine Petru?

Aurelian, fostul concurent din sezonul trecut a venit in platoul emisiunii, acuzand o lipsa de umanitate pentru sustinatorii cu foarte multi bani, care in loc sa ajute oameni in suferinta, isi cheltuie banii pe cadouri scumpe pentru concurentii din competitie.

Baietii au intrat intr-un conflict cu Roxana. Radu a acuzat-o pe concurenta ca ar fi vorbit concurentii noi de rau, si anume ca doresc afirmare prin formarea cuplurilor prezente.

Marian si Cristian au castigat 1000 lei, pe care i-au cheltuit asa cum si-au dorit.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *