Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 17 noiembrie 2014

emisiunea mpfm din 17 noiembrie 2014Descoperiti dedesubturile conflictelor ce tulbura relatiile dintre concurenti, astazi, de la ora 12:00. numai la „Mireasa pentru fiul meu” ! Ce mesaje de incurajare i-a transmis Octavian fratelui sau Catalin? Concurentii, fata in fata cu sustinatorii ! Cum va decurge prima intalnire de acest fel din acest sezon ? Se vor accentua disputele ? Vor fi neintelegerile lasate deoparte? Aflati astazi, de la ora 14:00 !

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 noiembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Doamna Ecaterina si Catalin au primit o surpriza din partea familiei. Octavian, fratele cel mic al lui Catalin si bunica acestora au transmis un mesaj telefonic pentru a-i incuraja pe doamna Ecaterina si pe Catalin in competitie. Elena si Lucian sunt inca despartiti. Atat Elena, cat si Lucian au acuzat-o pe doamna Nagie de ruptura relatiei dintre ei. Danut a tot cautat motive de a o tachina pe Carmen, prin diverse glume pe care le-a facut la adresa ei. In urma farselor jucate de Danut, Carmen a refuzat sa mai stea pe canapea alaturi de el.

Pentru prima oara in acest sezon, concurentii s-au intalnit cu sustinatorii. Doamna Nagie a fost multumita de deznodamantul relatiei dintre Elena si Lucian. In urma despartirii dintre Elena si Lucian au aparut mai multe reactii. Elena a regretat alegerea facuta in persoana lui Lucian. Sustinatorii sunt de parere ca intre Elena si Lucian nu a existat comunicare. Opinia sustinatorilor: Elena le da sfaturi celor din jur, dar nu stie sa isi administreze propria relatie. Danut a afirmat despre fetele din grupul vesele: „Se dau prietene, dar se vorbesc una pe alta pe la colturi!”

Danut despre Carmen: „O consider o partenera de viata potrivita, dar nu am sentimente pentru ea!” Mesajul lui Carmen pentru Danut: „Daca nu ma place, sa ma lase in pace!” Carmen: „Prin comportamentul lui, Danut nu arata ca este un barbat matur!” Carmen despre Danut: „Credeam ca este barbatul perfect pentru mine, dar mi-am dat seama ca nu ne potrivim!” Povestea tulburatoare de viata a lui Marian i-a emotionat pe concurenti pana la lacrimi. Mama Cristianei a acordat un interviu dupa Finala trecuta, in care a spus ca in urma aflarii povestii de viata a lui Marian il vede ca pe propriul ei copil.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *