Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 18 decembrie 2014

emisiunea mpfm din 18 decembrie 2014Povesti frumoase de dragoste, aprige rivalitati si dezvaluiri ce va vor pune pe jar, de toate veti avea parte astazi, de la ora 12:00. Incearca Ionela sa il domine pe Teodor? Ionela si Teodor au discutat despre cum va decurge relatia lor dupa iesirea din competitie. Elena considera ca Ionela conduce in relatia cu Teodor. Concurenta a sfatuit-o pe Ionela sa-i dea impresia lui Teodor ca el conduce relatia, desi nu este asa.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 decembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Ionela i-a pregatit o surpriza lui Teodor ( i-a scris „Te iubesc” cu petale de trandafiri in curte) si a considerat ca nu a fost apreciata. Dorind sa isi vada iubita cat mai repede, Teodor nu a remarcat surpriza pregatita de Ionela.

Elena: „Am gresit in relatia cu Lucian, am fost prea autoritara!” De ceva timp, Marian si Cristiana nu mai sunt ca la inceput. In relatia lor a intervenit rutina. Marian regreta ca el si Cristiana nu mai sunt la fel de veseli ca la inceput, iar Cristiana s-a temut de faptul ca iubitul ei nu mai este multumit de relatia lor. Marian despre Cristiana: „Orice discutie o interpreteaza ca pe o despartire!” Cristiana traieste cu teama de a nu fi parasita de Marian. Concurentii au avut o disputa pentru ca nu au reusit sa se puna de acord ce film sa urmareasca in Casa fetelor si a Mamelor.

Bianca, o sustinatoare a acuzat-o pe Elena ca s-ar fi jucat si cu sentimentele altor baieti in afara de Lucian. Nicolae a avut anumite framantari si ganduri de a pleca din competitie. Concurenta se gandeste inca la fosta iubita. Doamna Maria a incercat sa-l convinga pe Nicolae sa ramana in competitie, fiind convinsa ca va veni si pentru el fata potrivita. Mama lui Nicolae este de parere ca fiul ei este influentat si de aceea isi doreste eliminarea. In relatia dintre Marian si Cristiana a aparut un impas. Cei doi au discutat despre problemele din cuplul lor, pentru a putea inlatura temerile si nemultumirile aparute in relatia lor. Marian i-a cerut Cristianei sa faca ceva pentru relatia lor, ca sa mearga bine. Fetele s-au jucat proband hainele mamelor.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *