Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 18 februarie 2015

emisiunea mpfm din 18 februarie 2015Venirea baietilor noi le-a pus pe fete pe jar, iar inimile lor au frematat de bucurie! Insa fericirea lor s-a transformat in tristete, iar suspinele, in reprosuri dure! Au fost baietii prea libertini sau fetele nu au stiut cum sa gestioneze situatia? Aflati astazi, de la ora 12:00 si 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 februarie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Indecizia lui Petru în privința relației cu Ana i-a adus numeroase critici din partea celorlați concurenți! Radu nu a fost atras de nicio fata cand a intrat in competitie. Nicolae susține că Radu și Andrada nu vor mai rămâne împreună, după ce vor părăsi show-ul “Mireasă pentru fiul meu!” A profitat Radu de popularitatea de care se bucura in randul fetelor pentru a le oferi sperante false? Care au fost motivele pentru care Radu a flirtat cu mai multe fete?

Prezența cățelușului adoptat de băieți a stârnit controverse în rândul concurentelor! La scurt timp după ce Ionela s-a arătat nemulţumită de faptul că Andrada nu-şi spală paharele, un conflict a izbucnit în casă. Mai multe fete s-au arătat deranjate de atitudinea noilor concurenţi, iar Roxana le-a reproşat că au venit să se căsătorească, dar nu sunt suficient de responsabili încât să strângă după ei.

Ziua Îndrăgostiţilor nu a fost prea fericită pentru Elly, care s-a supărat enorm după ce iubitul ei nu a venit dis-de-dimineaţă să o surprindă. Pentru că nu a avut un cadou, concurentul a refuzat să vină în casa fetelor, iar aceasta s-a supărat.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *