Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 18 noiembrie 2014

emisiunea mpfm din 18 noiembrie 2014Baietii schimba impresii legate de competitie. Presupuneri legate de atitudinea adoptata de Carmen. Danut si Catalin au avut un schimb de impresii despre fetele care nu au partener inca, dar si despre o posibila relatie intre Nicolae si Carmen. Aflati mai multe incepand cu ora 12-00. Pentru a doua zi consecutiv, concurentii se confrunta cu sustinatorii ! Care va fi deznodamantul acestei intrevederi, la ce concluzii vor ajunge? Descoperiti astazi, de la ora 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 noiembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Marian este singurul baiat care nu a participat la emisiunea de la ora 12.00. Catalin si Danut au discutat despre posibilele cupluri din competitie. Acestia si-au dat seama ca nicio fata din competitie nu ar fi potrivita pentru ei. Danut si Catalin sunt de parere ca in curand Carmen va forma un cuplu cu Nicolae. Doamna Maria a fost suparata in urma glumelor proaste care i s-au facut fiului ei. Nicolae este de parere ca baietii care i-au facut glume, au facut asta pentru a urca in voturi. Lucian a incercat sa se impace cu Elena, dar ea a refuzat. Temerile lui Lucian in privinta Elenei sunt ca ea ar putea face un cuplu in ciuda lui.

Concurentii au stat din nou fata in fata cu sustinatorii lor. Fetele le-au platit baietilor cu aceeasi moneda cand au mers in casa lor. Sustinatorii au criticat jocurile grupului vesel. Danut a sicanat-o pe Carmen, facand referire la o eventuala relatie intre ea si Nicolae. Carmen a fost victima preferata a farselor tandemului Catalin-Danut. Ionela si Teodor au mici nemultumiri unul la adresa celuilalt. Ionela este geloasa uneori pe Roxana si Madalina. Maine, Ionela si Teodor implinesc doua luni de relatie. Mamele si-au adus aminte de sotii lor, de care le este foarte dor. Elena si Raluca au facut o gluma deplasata restul fetelor: le-a pus oua in pat, in timp ce ele dormeau. Glumele facute in toiul noptii au starnit ample nemultumiri in randul mamelor.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *