Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 19 decembrie 2014

emisiunea mpfm din 19 decembrie 2014Cum sarbatorile de iarna bat la usa, astazi si noi vom pastra traditia, de aceea, in ograda noastra va fi sacrificat porcul. Voie buna, dar si subiecte interesante va asteapta de la ora 12:00 si 14:00. Concurentii respecta traditia de Ignat: s-au pregatit de taierea porcului. Catalin si Madalina au discutat despre relatia lor. Doamna Ecaterina spera ca Madalina sa-l mai domoleasca pe fiul ei.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 decembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Concurentii respecta traditia de Ignat: s-au pregatit de taierea porcului. Catalin si Madalina au discutat despre relatia lor. Doamna Ecaterina spera ca Madalina sa-l mai domoleasca pe fiul ei. La Finala saptamanii trecuta, Simona a fost convinsa ca Lucian va pleca. De cateva zile, concurenta nu a avut o stare chiar buna. Danut si Carmen au avut o runda de tachinari. Danut i-a cerut lui Carmen sa analizeze serios relatia lor si sa-si puna intrebarea de ce a ales sa aiba o relatie cu acesta si ce o atrage la el.

Danut si Carmen au vorbit si despre viitorul relatiei lor. Ambii isi doresc copii, dar Carmen a spus ca nu vrea ca baiatul ei sa fie neascultator ca si Danut. Doamna Anisoara si Ionela au intrat din nou in dispute. Saptamana trecuta, doamna Anisoara a avut anumite critici la adresa Ionelei. Iubita lui Teodor a fost deranjata de faptul ca doamna Anisoara nu ii spune in fata nemultumirile pe care le are, ci direct in emisiune. Teodor i-a dat dreptate Ionelei in conflictul concurentei cu doamna Anisoara. Ionela si Teodor au implinit astazi 3 luni de relatie.

Ionela a incercat sa-l testeze pe Teodor cu diverse intrebari. Madalina: „Partenerul nu trebuie supus la astfel de teste, dragostea trebuie sa vina de la sine!” Elena i-a spus Ionelei sa ia exemplu de la ea, care l-a testat pe Lucian si nu a mai stiut cand sa se opreasca. Elena, Roxana si Carmen au refuzat sa participe la activitatea cu haine. Carmen a spus ca motivul lor a fost Danut si criticile pe care acesta le-a adus.

Din cauza refuzului celor 3 fete de a participa la activitate, baietii riscau sa nu mai vina in Casa fetelor. De dragul celorlalte fete, Elena, Roxana si Carmen au participat, dar nu s-au prezentat ca atare. Danut le-a criticat pe fete ca nu isi dau interesul de a arata cat mai bine. Pe pauza publicitara, Carmen a plans in urma criticilor primite de la Danut. Carmen crede ca prin criticile lui Danut ii demonstreaza ca nu tine la ea. Fetele care nu au participat la activitate au fost criticate pentru refuzul lor, deoarece toti stiau ca au foarte multe haine in dulap.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *