Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 19 mai 2015

emisiunea mpfm 4 din 19 mai 2015Astazi, Ionela si Teodor implinesc opt luni de relatie, dar nu sunt scutiti de probleme! Mai vrea Carmen sa se impace cu Danut? Aflati de la ora 12:00 cand veti avea parte si de o surpriza! Matusa lui Carmen spune lucrurilor pe nume! Dezamagita de comportamentul lui Danut, Carmen a pus definitiv capat relatiei lor. Concurenta nu-si mai doreste nimic de la Danut. Danut i-a reprosat lui Carmen ca este indiferenta fata de el, in timp ce ea i-a reprosat lui ca nu se poate schimba.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 mai 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Nicoleta, matusa lui Carmen, a lasat un mesaj vocal prin care ii dadea dreptate concurentei cu privire la decizia de a se desparti de Danut si considera ca Danut nu s-a comportat asa cum trebuia. Mai mult decat atat, matusa lui Carmen i-a spus lui Danut ca familia concurentei este dezamagita de el.

Concurentii au facut nominalizari secrete si anonime. Echipa Sageata albastra a fost nevoita sa elimine un membru. Ei au jucat proba imunitatii. Nicolae a castigat imunitatea si tot el a fost cel care a eliminat un membru din echipa lui. Cristiana a fost eliminata din cursa pentru castigarea masinii.

O parte din fostii concurenti din sezonul trecut au venit in vizita la Mireasa pentru fiul meu, pentru a-i vedea pe actualii concurenti.

Oana, fosta concurenta MPFM3, a revenit cu vesti despre ea si cu sfaturi pentru concurentii din sezonul 4.

Cristian si Elly au fost acuzati ca ar fi incalcat regula 25. Marian a fost nerabdator sa afle detalii despre acest subiect.

Andrada s-a temut ca odata cu materialul despre Cristian si Elly va fi si ea cu Radu luati in vizor, dupa ce au stat cu patura peste ei.

Cristian se teme ca va intra in conflict cu parintii lui Elly din cauza imaginilor controversate.

Doamna Daniela, mama fostului concurent Alin, a venit la ”Mireasa pentru fiul meu” si a dezvaluit detalii din viata personala a fiului ei: “Fiul meu a plecat in Anglia! Lucreaza la o fabrica de dulciuri!”

Doamna Daniela si-a gasit jumatatea.

Inregistrari din pauzele de publicitate:


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *