Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 19 martie 2015

emisiunea mpfm 4 din 19 martie 2015Ce au facut Danut si iubita lui cu cei 200 de lei castigati la unul din concursurile desfasurate la finala? Cu ce intentii a intrat Diana in casa MPFM 4. Cum ar fi decurs relatia dintre Laurica si Nicolae daca Mioara si Maria nu s-ar fi implicat? Descoperiti astazi de la ora 12-00 si 14-00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 martie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Carmen si Danut au petrecut momente romantice la film, cu banii castigati in urma unor probe.

Diana, prietena lui Petru, a intrat in casa Mireasa pentru fiul meu cu gandul de a-i aduce din nou impreuna pe Ana si Petru.

Doamna Mioara, mama Lauricai, ii da dreptate fiicei sale si spune ca doamna Maria este vinovata pentru ruptura relatiei cu Nicolae. Doamna Maria si Nicolae isi doresc sa plece din competitie. Laurica nu-si mai doreste o relatie cu Nicolae, iar mama ei este convinsa ca cei doi nu vor fi impreuna nici in afara competitiei. Doamna Maria este de parere ca doar Nicolae si Laurica sunt vinovati de ruptura relatiei dintre ei si nimeni altcineva.

Lăurica s-a detașat complet de Nicolae. Concurenta de la ”Mireasă pentru fiul meu” nici nu mai vrea să audă de fostul ei iubit!

Laurica: “Intre mine si Nicolae totul s-a terminat! Nu vreau nici sa ma mai salute!”

Andrei o critică pe doamna Maria pentru implicarea în relația fiului ei cu Lăurica. Vezi aici toată discuția care a aprins spiritele.

Bianca, prietena Anei, a intrat si ea in casa ”Mireasă pentru fiul meu”. Aceasta va sta cu ceilalți concurenți pentru o seară.

Andrei si Roxana s-au despartit. Andrei: ”Am fost barca de salvare a Roxanei. Nu vom mai forma un cuplu niciodată!”

Alice, mătușa Roxanei, i-a dat câteva sfaturi acesteia legate de relația pe care a avut-o cu Andrei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *