Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 2 aprilie 2015

emisiunea mpfm 4 din 2 aprilie 2015Roxana foarte dezamagita de atitudinea pe care o are iubitul ei in ultima perioada. Ce alte motive de suparare mai are concurenta aflati astazi de la ora 12:00 si 14:00. Ce motive se afla in spatele gestul extrem la care a recurs Petru? A sarit gardul din cauza criticilor primite pentru atitudinea lui fata de Ana si Laurica?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 aprilie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Concurentii fara cuplu, mai putin Simona, au fost pusi sa-si aleaga persoana cu care doresc sa iasa la o cina.

Carmen si Danut experimenteaza impreuna viata de cuplu proaspat casatorit. Cei doi le-au ales pe Simona si Ana, dar si pe Nicolae si Cristi pentru a veni in vizita la ei.

Teodor si Ionela au castigat la Finala Saptamanii o cina romantica fara lavaliere si camere. Ionela ar fi vrut să meargă la cină cu Elly și Cristian, dar ea și Teodor i-au ales în cele din urmă pe Roxana și pe Andrei!

Dorinta lui Andrei de a pleca acasa a pus in pericol relatia lui cu Roxana. Ea a fost dezamagita de atitudinea lui Andrei.

Roxana a recunoscut ca nu are sentimente pentru Andrei. Ieri, de 1 aprilie, Petru a sarit gardul si asta nu este o farsa. Ce motive credeti ca se ascund in spatele gestului necugetat al lui Petru?

Momente incredibile s-au petrecut în casă după ce Petru a sărit gardul. Radu a fost cel mai afectat. A plâns enorm de mult şi cu greu a reuşit Andrada să-l calmeze. De partea cealaltă, Lăurica spune că nu înţelege de ce trebuie să discute despre acest subiect, că ea nu a avut o relaţie cu Petru.

Ana se simte vinovata pentru faptul ca Petru a sarit gardul.

S-a lasat Petru manipulat de sustinatori?

Petru a plăcut-o din prima clipă pe Ana şi a dorit să formeze un cuplu cu ea până în ultimul moment.

Chiar dacă a încercat să formeze un cuplu cu Lăurica, acesta a spus că doar s-a folosit ca s-o facă de geloasă pe Ana.

Ana: “Pentru mine nu a contat trecutul lui Petru!”

La scurt timp după evenimentele de aseară, când Petru a sărit gardul, tatăl Lăuricăi a intervenit telefonic, astăzi, în direct. El a mărturisit că nu este de acord ca fiica lui să aibă o relaţie cu Petru.

Tatal vitreg al Lauricai: “Nu sunt de acord cu o relatie intre Petru si Laurica!”

Mai mult decât atât, el a ţinut să-l salute pe Nicolae, despre care crede că ar fi format un cuplu minunat dacă mama lui ar fi stat departe de el şi de Lăurica.

Toti concurentii, cu exceptia lui Elly si a Andradei, au fost pusi sa voteze daca vor sau nu ca Radu si Cristian sa reintre cu drepturi depline in casa Mireasa pentru fiul meu. Votul a fost anonim si secret.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *