Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 2 decembrie 2014

emisiunea mpfm din 2 decembrie 2014Aliante de circumstanta sau sincere prietenii? Isi urmaresc doar propriile interese sau ii ajuta pe cei pe care ii considera prieteni? Aflati raspunsul la aceste intrebari, astazi, de la ora 12:00, numai la „Mireasa pentru fiul meu” !

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 decembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Nicolae s-a mutata de pe canapeaua mamelor si isi asteapta jumatatea sa intre in casa. Catalin asteapta ca noii concurenti sa intre in casa Mireasa pentru fiul meu si este dispus sa lupte cu toate armele pentru a elimina orice obstacol ii v-a sta in cale. In casa au aparut vorbe cum ca Danut a format cuplu cu Carmen de frica noilor concurenti care ar putea capta atentia acesteia.

“Grupul vesel” s-a cutremurat dupa ce intre Catalin si prietenele sale s-au aruncat cuvinte grele. Ionela l-a acuzat pe Catalin ca este prefacut si ca una zice in timpul emisiunii si face altceva in pauza. Elena este de parere ca ar fi cel mai bine sa il ignore pe Catalin atunci cand acesta este nervos.
Doamna Ecaterina a acuzat-o pe Ionela ca este lipsita de respect fata de ceilati concurenti.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *