Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 2 februarie 2015

emisiunea mpfm din 2 februarie 2015O multime de evenimente au avut loc la Finala Saptamanii trecute. Mai intai, Madalina, Catalin si Ecaterina au parasit competitia in urma voturilor dumneavoastra. Insa concurentii au mai avut parte de numeroase surprize si le-au cunoscut pe Iepuras, Alba ca Zapada, Clopotica si Albastrica. Ce au avut de spus Catalin si Madalina dupa eliminarea lor? Cum au fost intampinate noile concurente de veteranii competitiei? Aflati mai multe astazi, de la ora 12:00 si 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 februarie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Stire de ultima ora: Carmen s-a impacat cu Danut, dupa o luna de la ultima despartire. Danut a avut o disputa si i-a adresat cuvinte nepotrivite Simonei, motivand ca a avut o perioada mai grea dupa despartirea de Carmen. O remarca facuta in gluma de Nicolae la adresa mamei lui l-a enervat peste masura pe Marian.

Noile concurente sunt nerabdatoare sa-i cunoasca pe baietii din competitie. Acestea au primit sfaturi despre viata din concurs. Vechile concurente s-au simtit amenintate, dupa ce Iepuras a avut ocazia de a se intalni cu toti baietii din casa Mireasa pentru fiul meu. Iepuras a venit special pentru a-l cunoaste pe Danut, dar concurentul nu s-a aratat interesat, deoarece gandul lui a fost tot la Carmen. Pentru prima oara de la inceputul competitiei, Nicolae si mama lui au primit vesti de la Marius, fratele concurentului, respectiv fiul cel mare al doamnei Maria.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *