Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 2 iunie 2015

emisiunea mpfm 4 din 2 iunie 2015Ce a avut de spus Simona despre eliminarea ei din cursa spre castigarea masinii? Ce strategii se folosesc pentru a triumfa? Aflati de la ora 12:00 si 14:00! La Finala saptamanii trecute, Danut a castigat imunitatea si a ales sa 0 elimine pe Simona din cursa pentru masina. Concurenta este de parere ca echipa ei a avut o strategie bine pusa la punct pentru ca ea sa fie urmatoarea care pleaca din “Spartani”.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 iunie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Niciunul din ceilalti membri ai echipei nu a recunoscut ca ar fi pus la cale o strategie pentru eliminarea Simonei.

Elly si Simona au discutat mai mult despre cele intamplate, iar Elly a considerat ca ultima eliminare din echipa Spartanilor a fost identica cu strategia de eliminare a lui Nicolae din echipa Sagetile Albastre.

Roxana, fosta concurenta, a dorit sa intervina telefonic pentru a o incuraja pe Simona si a-i spune ca a ramas singura in competitie impotriva tuturor.

Roxana este de parere ca Danut avea ceva personal cu Simona, motiv pentru care a si eliminat-o din cursa pentru masina. De asemenea, fosta concurenta a venit cu mai multe informatii despre Danut si Carmen si relatia lor din competitie.

Clasamentul baietilor a fost urmatorul: locul I – Cristian, locul al II-lea – Marian, locul al III-lea – Nicolae si doamna Maria, locul al IV-lea – Cristi (loc neprotejat).

Roxana a afirmat ca lui Carmen si lui Danut li s-a promis un apartament daca vor iesi impreuna din competitie.

Roxana: “Doamna Mena nu este matusa lui Danut, ci doar o sustinatoare!”

Danut catre Carmen: “Esti o prefacuta! Te-ai folosit de sentimentele mele! Esti o scorpie!”

Doamna Andreica, bunica lui Carmen, a intervenit telefonic pentru a-si spune parerea despre comportamentul lui Danut fata de nepoata ei.

Bunica lui Carmen nu mai este de acord cu relatia nepoatei sale cu Danut.

Comportamentul lui Danut a deranjat-o enorm pe bunica lui Carmen, care i-a transmis concurentului sa-i respecte decizia nepoatei sale de a pune punct relatiei. De asemenea, Carmen a marturisit ca s-a despartit de concurent, dupa ce acesta a inceput sa nu-i mai acorde atentia cuvenita.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *