Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 2 iunie 2015

emisiunea mpfm 4 din 2 iunie 2015Ce a avut de spus Simona despre eliminarea ei din cursa spre castigarea masinii? Ce strategii se folosesc pentru a triumfa? Aflati de la ora 12:00 si 14:00! La Finala saptamanii trecute, Danut a castigat imunitatea si a ales sa 0 elimine pe Simona din cursa pentru masina. Concurenta este de parere ca echipa ei a avut o strategie bine pusa la punct pentru ca ea sa fie urmatoarea care pleaca din “Spartani”.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 iunie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Niciunul din ceilalti membri ai echipei nu a recunoscut ca ar fi pus la cale o strategie pentru eliminarea Simonei.

Elly si Simona au discutat mai mult despre cele intamplate, iar Elly a considerat ca ultima eliminare din echipa Spartanilor a fost identica cu strategia de eliminare a lui Nicolae din echipa Sagetile Albastre.

Roxana, fosta concurenta, a dorit sa intervina telefonic pentru a o incuraja pe Simona si a-i spune ca a ramas singura in competitie impotriva tuturor.

Roxana este de parere ca Danut avea ceva personal cu Simona, motiv pentru care a si eliminat-o din cursa pentru masina. De asemenea, fosta concurenta a venit cu mai multe informatii despre Danut si Carmen si relatia lor din competitie.

Clasamentul baietilor a fost urmatorul: locul I – Cristian, locul al II-lea – Marian, locul al III-lea – Nicolae si doamna Maria, locul al IV-lea – Cristi (loc neprotejat).

Roxana a afirmat ca lui Carmen si lui Danut li s-a promis un apartament daca vor iesi impreuna din competitie.

Roxana: “Doamna Mena nu este matusa lui Danut, ci doar o sustinatoare!”

Danut catre Carmen: “Esti o prefacuta! Te-ai folosit de sentimentele mele! Esti o scorpie!”

Doamna Andreica, bunica lui Carmen, a intervenit telefonic pentru a-si spune parerea despre comportamentul lui Danut fata de nepoata ei.

Bunica lui Carmen nu mai este de acord cu relatia nepoatei sale cu Danut.

Comportamentul lui Danut a deranjat-o enorm pe bunica lui Carmen, care i-a transmis concurentului sa-i respecte decizia nepoatei sale de a pune punct relatiei. De asemenea, Carmen a marturisit ca s-a despartit de concurent, dupa ce acesta a inceput sa nu-i mai acorde atentia cuvenita.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

14 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 2 iunie 2015

  1. Violeta

    Contrar la ceea ce sustin unii fani ai lui Danut, sunt de parere ca nu Carmen este cea care s-a folosit sau se foloseste de Danut, ci insusi concurentul este cel ce s-a folosit de Carmen si sentimentele ei. Sa nu uitam, ca inca de la inceputul acestei competitii, Danut a afirmat ca nu se simte atras fizic de Carmen si, cu toate acestea, in cele din urma, a acceptat sa fie cu ea. Sa nu uitam si de ceea ce spunea Roxana, fosta concurenta, in interventia ei telefonica de ieri, ca unii sustinatori i-au promis lui Danut ca-i vor plati chiria pe doi ani pt un apartament in Bucuresti, daca acest concurent se va intelege bine cu Carmen, deci, din nou, Danut se foloseste de Carmen. Poate ca acesta e si motivul pentru care Danut tot trage de Carmen si efectiv o obliga pe concurenta sa fie din nou impreuna cu el. Daca as putea, l-as intreba pe Danut, de ce mai vrea sa fie cu Carmen, din moment ce se plange ca fosta lui iubita este, il citez acum, o femeie rece, tacuta, „scorpie”, indiferenta, orgolioasa, „buzata”, „cu spartura intre dinti”, „lungana” etc? Daca nu o place fizic si nici sufleteste pe aceasta femeie de ce mai trage de ea? Nu cumva, Danute, interesul poarta fesul, nu cumva ti-e teama ca, daca se va desparti Carmen definitiv de tine, tu o sa pierzi chiria pe doi ani pentru acel apartament?

    De Carmen imi pare nespus de rau ca nu intelege ca, unor oameni, nici buna ziua nu le poti oferi. Ea trebuie sa inteleaga ca trebuie sa tina distanta, fata de acest baiat, din toate punctele de vedere si pentru totdeauna. Danut nu o va face nicicand fericita, Danut este el insusi un om nefericit, el e genul de om, care se minte pe sine, si care nu e capabil sa-si recunoasca greselile,ci, ii responsabilizeaza intotdeauna pe ceilalti pentru greselile sale. M-a dezgustat Danut si atunci cand l-am vazut cat de grosolan s-a comportat cu acea fetita si acel baietel. Danut nu are niciun fel de tact, niciun fel de empatie, nu poate simti dragoste pentru omul de langa el, nu se poate intelege nici macar pe sine, daramite sa-i inteleaga pe altii. Mi-e mila si sila de tine, Danut.

    Si referitor la ceea ce scria cineva ca nu exista dragoste in niciun cuplu din aceasta competitie, doresc sa spun ca nu sunt de acord cu aceasta afirmatie, pentru ca am vazut dragoste la trei cupluri din Casa: Elly – Cristian, Cristiana – Marian si la fostii concurenti Flavius – Raluca. La restul cuplurilor formate pe parcursul competitiei, n-am vazut decat sentimente venind doar dinspre o singura persoana si e vorba aici de: Lucian, Carmen, Ionela, Petru, cei patru concurenti au investit foarte mult in relatia lor, dar nu au fost rasplatiti pe masura de catre partenerul sau partenera lor de cuplu. In cuplul Catalina – Nicolae nu cred, pentru ca este doar un cuplu de conjunctura, facut doar pentru a ajunge la Marele Premiu, acum, pe ultima suta de metri.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *