Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 2 octombrie 2014

emisiunea mpfm din 2 octombrie 2014De la ora 12:00 descoperiti ce concurenti s-au apropiat, ce cupluri s-au mai format, dar si cine-s cei ce s-au indepartat! „Cupluri de cunoastere” sau „cupluri de dragoste”? Sa facem un cuplu inainte de a ne indragosti sau sa asteptam sa avem „fluturi in stomac” pentru a avea o relatie? Cum gandesc concurentii? Pai, sa vedem astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 octombrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay. ro. In emisiunea de azi de la ora 12:00 in platoul competitiei au fost prezenti doar 4 concurenti, cei care nu au cupluri si anume Danunt, Marian, Carmen si Madalina. Danut s-a aratat foarte suparat ca ei nu au paticipat la petrecere cu ceilalti concurenti si simte ca ei au fost marginalizati. El a discutat cu Carmen despre relatii, depre iubire si este de parere ca dragostea tine doar 2-3 ani, iar dupa aceea intervine respectul. Ieri acesta a aratat ca vrea sa o cunoasca mai bine pe Carmen, aceasta fiind singura fata s-a aratat interesata de el. Este posibil ca o noua poveste de dragoste sa inceapa la Mireasa pentru fiul meu.

In timpul noptii o parte din baietii de Mireasa pentru fiul meu nu aveau somn si s-au gandit ca ar fi un moment bun sa ii trezeasca si pe ceilalti concurenti. Se pare in timp ce unii concurenti care se trezesc dimineata si fac curatenie, altii dorm pana tarziu si fac dezordine noaptea.

Simona si Nicolae au o relatie cu nabadai. Oare vor ajunge acestia la concluzia ca sunt facuti unu pentru celalat. Totusi Simonei nu ii place ca Nicolae s-a laudat si a spus ca e mai bine sa o lase pe ea sa il descopere.
In casa baietilor se pare ca Nicolae este subiect principal cand vine vorba de glume pentru toti baietii, nu doar pentru Stefan, Cristian si Lucian ne lasandu-l deloc sa doarma toata noaptea.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *